בשר חזיר טנדרלוין עם רוטב דיז'ון מרסלה
בשר חזיר Tenderloin עם רוטב Dijon Marsala נטול גלוטן, ומספק כ 6 מנות. במנה עיקרית זו יש 1917 קלוריות, 252 גרם חלבון ו 85 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %58 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן, שאלוט, שמנת, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב השמן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה מנגו טבעוני כקינוח. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. . נסו בשר חזיר טנדרלוין עם רוטב דיז'ון מרסלה, בשר חזיר פילה ברוטב מרסלה, ו בשר חזיר פילה עם רוטב פטריות Marsala (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). בשר חזיר מעייל טנדרלוין בנדיבות עם חרדל. שמן צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. סדר tenderloins במחבת, ולשחום את הבשר. תהפוך לחום באופן שווה.
מעבירים בשר לתבנית אפייה מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 20 דקות. הפעל, ולהמשיך לבשל במשך 20 דקות, או עד doneness הרצוי.
בינתיים, להמיס חמאה על חום בינוני באותו מחבת נהג לבשל את החזיר. מבשלים שאלוט בחמאה עד רך. מערבבים מרסלה, חרדל, שמנת, ומבשלים עד נפח הנוזל מצטמצם בחצי.
פרוסת חזיר, ומניחים על צלחת הגשה. רוטב כפית על בשר, ומגישים.