קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות21
מגזין

בשר חזיר מדהים בריא יותר בסיר הבישול האיטי

בשר חזיר מדהים בריא יותר בסיר הבישול האיטי
בשר חזיר מדהים בריא יותר בסיר הבישול האיטי לוקח בערך 4 שעות ו-15 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 240 קלוריות, 33 גרם חלבון ו-5 גרם שומן כל אחת. תמורת $1.84 למנה, מתכון זה מכסה 23% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה של Allrecipes דורש פלפל, מים, יין אדום ושקדי חזיר. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב. 44 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה העיקרית הזו. עם ציון של 92%, המנה הזו יוצאת מן הכלל. שקדי חזיר מדהימים בתנור איטי, שקדי חזיר בבישול איטי, וקדי חזיר בלסמי בבישול איטי דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מניחים שקדי חזיר בסיר איטי עם בצל פרוס.
מרכיבים שתצטרך
בשר חזיר פילהבשר חזיר פילה
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
2
יוצקים מים, יין ורוטב סויה מעל, הופכים את החזיר למעיל.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
3
מורחים שום על בשר החזיר ומשאירים כמה שיותר על הצלי.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
4
מפזרים פלפל. מכסים ומבשלים על טמפרטורה נמוכה, עד שהחזיר מעט ורוד במרכז, כ-4 שעות. מדחום לקריאה מיידית המוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 145 מעלות F (63 מעלות צלזיוס).
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
5
מגישים עם נוזלי בישול בצד כמו au jus.
מרכיבים שתצטרך
Au JusAu Jus

יין מומלץ: פינו נואר, Malbec, סנג ' ובזה

פינו נואר, מלבק וסנג'ובזה הם הבחירות המובילות שלי עבור שקדי חזיר. הגוף הקל של הפינו נואר נהדר לנתחים רזים, סנג'ובזה בגוף בינוני משלים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רבות מרכיבים אחרים, וזוגות מלבק טאני בגוף מלא עם נתחים שומניים וברביקיו. ה-Bubbly Pink Moscato היחפה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
מוסקטו ורוד בועת יחפה
מוסקטו ורוד בועת יחפה
Moscato Bubbly Pink היחפה מתוק ועסיסי עם ניחוחות וטעמים נפיצים. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות פרנהייט), לבעבוע הזה יש ניחוחות וטעמים של יסמין ותפוז מנדרינה בתוספת פטל אדום, תות ורימון. תיהנו מהגימור הקרמי והעסיסי!