קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

בשר חזיר מזוגג טנדרלוין

בשר חזיר מזוגג טנדרלוין
בשר חזיר מזוגג עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 20 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 507 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם גרידת תפוז, חומץ יין, טפטוף מחבת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב ליקר כתום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שוקולד כתום ועוגת כמהין Grand Marnier כקינוח. נסו בשר חזיר מזוגג טנדרלוין, בשר חזיר מזוגג טנדרלוין, ו בשר חזיר מזוגג טנדרלוין (מתכונים דומים).

הוראות

1
TENDERLOIN:.מחממים תנור ל 325 מעלות F. מלח ופלפל שני הצדדים של בשר חזיר טנדרלוין butterflied.
מרכיבים שתצטרך
בשר חזיר פילהבשר חזיר פילה
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מערבבים יחד את הגבינה, 1/2 כוס אוכמניות מיובשות, עשבי תיבול, ושום.מלא פילה ועטוף.מאובטח עם חוט.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשותחמוציות מיובשות
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
3
מניחים בצד תפר מחבת צלייה למטה. צלי עד שהטמפרטורה הפנימית קוראת 160 מעלות F (45-60 דקות בהתאם לגודל tenderloin).
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
4
הסר מהתנור; מניחים את הפילה על צלחת לנוח. בינתיים לעשות זיגוג.זיגוג:.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
5
יוצקים את כל המיץ מתוך מחבת הקלייה לתוך סיר.
מרכיבים שתצטרך
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
6
מניחים על ארובה על חום בינוני גבוה ומביאים לרתיחה.מבשלים כ 2 דקות או עד מופחת מעט.
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
7
מוסיפים את כל מרכיבי הזיגוג מלבד החמאה. מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
8
הסר מהחום, להוסיף את החמאה, לערבב עד מומס רוטב מבריק.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
9
הסר את החוט מן tenderloin.
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
10
מניחים את הפילה על מגש הגשה.
11
יוצקים זיגוג על חזיר ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)

מרכיבים

23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרחמוציות מיובשותחמוציות מיובשות2smallsשיני שום, קצוץשיני שום, קצוץ1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת havarti, מגוררתגבינת havarti, מגוררת23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מרז'ורםמרז'ורם23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'תרכיז מיץ תפוזים, מופשרתרכיז מיץ תפוזים, מופשר43 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'ליקר כתום (כמו grand marnier)ליקר כתום (כמו grand marnier)12 כפיות אבקת שוםגרידת תפוז טרייה, קצוצהגרידת תפוז טרייה, קצוצה4שרימפס וורידיםטפטוף מחבתטפטוף מחבת340דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.בשר חזיר פילה, שלם, butterfliedבשר חזיר פילה, שלם, butterflied1אוראו ממולאים כפולים1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות1חתיכות טופי הית' בר(או או רגיל)(או או רגיל)4שרימפס וורידים12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.רוטב אוכמניות מלא ברירוטב אוכמניות מלא ברי24אינצ ' יםחוט קצביםחוט קצבים

יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה

בשר חזיר Tenderloin ניתן לזווג עם Malbec, פינו נואר, ו Sangiovese. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Flechas De Los Andes Gran Malbec (OU Kosher). יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 22 דולר.
Flechas De Los Andes Gran Malbec (Ou Kosher)
Flechas De Los Andes Gran Malbec (Ou Kosher)
צבע אודם אינטנסיבי. בהיר, עם ניחוחות מורכבים של פטל שחור, מינרלים וסיגליות. צפוף ומרוכז, יין זה יש חומציות מוצקה וטאנינים המסמנים את הטעמים של פירות יער, סיגליות ושוקולד מריר. הם גם לשמור על המתיקות של היין. הסיום הוא עם טאנינים מתוקים סגול נעים. זהו יין מאוזן היטב, עשיר באישיות.