קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

בשר חזיר מזוגג טנדרלוין

בשר חזיר מזוגג טנדרלוין
בשר חזיר מזוגג עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 20 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 507 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם גרידת תפוז, חומץ יין, טפטוף מחבת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב ליקר כתום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שוקולד כתום ועוגת כמהין Grand Marnier כקינוח. נסו בשר חזיר מזוגג טנדרלוין, בשר חזיר מזוגג טנדרלוין, ו בשר חזיר מזוגג טנדרלוין (מתכונים דומים).

הוראות

1
TENDERLOIN:.מחממים תנור ל 325 מעלות F. מלח ופלפל שני הצדדים של בשר חזיר טנדרלוין butterflied.
מרכיבים שתצטרך
בשר חזיר פילהבשר חזיר פילה
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מערבבים יחד את הגבינה, 1/2 כוס אוכמניות מיובשות, עשבי תיבול, ושום.מלא פילה ועטוף.מאובטח עם חוט.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשותחמוציות מיובשות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שום גויה®שום גויה®
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
3
מניחים בצד תפר מחבת צלייה למטה. צלי עד שהטמפרטורה הפנימית קוראת 160 מעלות F (45-60 דקות בהתאם לגודל tenderloin).
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
4
הסר מהתנור; מניחים את הפילה על צלחת לנוח. בינתיים לעשות זיגוג.זיגוג:.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
יוצקים את כל המיץ מתוך מחבת הקלייה לתוך סיר.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
מניחים על ארובה על חום בינוני גבוה ומביאים לרתיחה.מבשלים כ 2 דקות או עד מופחת מעט.
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
7
מוסיפים את כל מרכיבי הזיגוג מלבד החמאה. מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
8
הסר מהחום, להוסיף את החמאה, לערבב עד מומס רוטב מבריק.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
9
הסר את החוט מן tenderloin.
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
10
מניחים את הפילה על מגש הגשה.
11
יוצקים זיגוג על חזיר ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)

מרכיבים

יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה

בשר חזיר Tenderloin ניתן לזווג עם Malbec, פינו נואר, ו Sangiovese. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Flechas De Los Andes Gran Malbec (OU Kosher). יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 22 דולר.
Flechas De Los Andes Gran Malbec (Ou Kosher)
Flechas De Los Andes Gran Malbec (Ou Kosher)
צבע אודם אינטנסיבי. בהיר, עם ניחוחות מורכבים של פטל שחור, מינרלים וסיגליות. צפוף ומרוכז, יין זה יש חומציות מוצקה וטאנינים המסמנים את הטעמים של פירות יער, סיגליות ושוקולד מריר. הם גם לשמור על המתיקות של היין. הסיום הוא עם טאנינים מתוקים סגול נעים. זהו יין מאוזן היטב, עשיר באישיות.