קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות1
ציון בריאות78
מגזין

בשר חזיר מזוגג עם חזרת ודבש

בשר חזיר מזוגג עם חזרת ודבש
זמן הכנת המתכון כ 2 שעות המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 93% וזה מדהים. מתכונים דומים: סלק מזוגג מייפל חזרת, תפוח וסלמון מזוגג חזרת, ו כנפי עוף בגריל מזוגגות חזרת.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
חותכים חזיר לפרוסות עבות 1/4 אינץ ' ולקשור פרוסות בחזרה יחד בצורת חזיר מקורי, באמצעות מחרוזת מטבח.
מרכיבים שתצטרך
חםחם
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבחחוט מטבח
3
מניחים חזיר על מתלה להגדיר במחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
חםחם
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
4
מערבבים דבש וציפורן יחד בקערה ותערובת דבש טפטוף על בשר חזיר.
מרכיבים שתצטרך
ציפורןציפורן
דבשדבש
חםחם
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
אופים בשר חזיר בתנור שחומם מראש במשך 1 שעה ו 15 דקות, מתבלים לעתים קרובות עם טפטוף מחבת.
מרכיבים שתצטרך
חםחם
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
6
מערבבים סוכר חום, חזרת, ומיץ לימון יחד בקערה. בשר חזיר עם זיגוג חזרת, המאפשר זיגוג לטפטף בין פרוסות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
חזרתחזרת
מיץ לימוןמיץ לימון
זיגוגזיגוג
חםחם
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
המשך אפייה עד זיגוג יש להגדיר, בשר חזיר יש השחמה, מדחום בשר שנקרא מיידית מוכנס למרכז של בשר פרוס קורא לפחות 140 מעלות F (60 מעלות C), 25 עד 30 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות בשר חזירפרוסות בשר חזיר
זיגוגזיגוג
בשרבשר
חםחם
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח