בשר חזיר מזוגג עם חזרת ודבש
זמן הכנת המתכון כ 2 שעות המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 93% וזה מדהים. מתכונים דומים: סלק מזוגג מייפל חזרת, תפוח וסלמון מזוגג חזרת, ו כנפי עוף בגריל מזוגגות חזרת.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
חותכים חזיר לפרוסות עבות 1/4 אינץ ' ולקשור פרוסות בחזרה יחד בצורת חזיר מקורי, באמצעות מחרוזת מטבח.
מניחים חזיר על מתלה להגדיר במחבת צלייה.
מערבבים דבש וציפורן יחד בקערה ותערובת דבש טפטוף על בשר חזיר.
אופים בשר חזיר בתנור שחומם מראש במשך 1 שעה ו 15 דקות, מתבלים לעתים קרובות עם טפטוף מחבת.
מערבבים סוכר חום, חזרת, ומיץ לימון יחד בקערה. בשר חזיר עם זיגוג חזרת, המאפשר זיגוג לטפטף בין פרוסות.
המשך אפייה עד זיגוג יש להגדיר, בשר חזיר יש השחמה, מדחום בשר שנקרא מיידית מוכנס למרכז של בשר פרוס קורא לפחות 140 מעלות F (60 מעלות C), 25 עד 30 דקות יותר.