קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות24
מגזין

בשר חזיר ממולא פרושוטו עם רוטב פטריות

בשר חזיר ממולא פרושוטו עם רוטב פטריות
בשר חזיר ממולא פרושוטו עם רוטב פטריות הוא חלב חינם מנה עיקרית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 327 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן זית, פירורי לחם עשויים מלחם, רוזמרין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בשר חזיר ממולא עם רוטב פטריות שיטאקי, פטריות ממולאות ממולא חזיר פילה, ו פילה חזיר ממולא בתרד, פלפל קלוי, פטריות ופרמזן (מתכונים דומים).

הוראות

1
סדר tenderloins זה לצד זה על משטח עבודה עם קצה עבה של אחד ליד קצה דק של אחר. מעט חפיפה פרושוטו רצועות לרוחב לאורך חזיר (פרושוטו ייתלה מעל חזיר משני הצדדים).
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
1/2 ראש כרוב סגול, פרוס דק1/2 ראש כרוב סגול, פרוס דק
2
מערבבים פירורי לחם, 1 כפית רוזמרין, ו 1 כפית טימין בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
הוסף 1 כף שמן; לזרוק כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
מפזרים תערובת פירור על גבי פרושוטו על 1 פילה חזיר. מקפלים prosciutto מעל לכסות מלית ולגלגל פילה שנייה מעל פרושוטו ומילוי על הראשון. באמצעות מחרוזת מטבח, לקשור tenderloins ומילוי יחד ב 4 או 5 מקומות לעשות צלי בצורת גליל.
מרכיבים שתצטרך
בשר חזיר פילהבשר חזיר פילה
פרושוטופרושוטו
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
5
מערבבים מלח, פלפל, 1 כפית רוזמרין, ו 1 כפית קורנית בקערה קטנה. לשפשף תערובת עשבי תיבול מעל מחוץ לצלי.
מרכיבים שתצטרך
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
רוטב טבסקו מקומטרוטב טבסקו מקומט
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
6
בואו לעמוד 30 דקות.
7
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
8
חום שנותר 1 כף שמן במחבת כבדה גדולה ovenproof מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מוסיפים צלי ו sauté עד חום, פונה עם מלקחיים, על 7 דקות.
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
10
מניחים מחבת עם צלי בתנור. חזיר צלוי עד מדחום מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של החזיר רושם 63°, כ 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזירצלי חזיר
1/2 ראש כרוב סגול, פרוס דק1/2 ראש כרוב סגול, פרוס דק
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
11
להעביר צלי לצלחת; אוהל רופף עם לסכל כדי לשמור על חום (הטמפרטורה תעלה 5 עד 10 מעלות כמו דוכני חזיר).
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סגול, פרוס דק1/2 ראש כרוב סגול, פרוס דק
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
12
מניחים אותו מחבת מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
13
מוסיפים פטריות ושום; sauté עד פטריות להתחיל חום, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
14
מוסיפים יין ומרק. מרתיחים עד רוטב מתעבה מספיק כדי מעיל כפית, גירוד חתיכות משחי, על 12 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
15
חותכים לרוחב צלוי לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'; מגישים עם רוטב פטריות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה

יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה

מלבק, פינו נואר וסנג ' ובזה הם הבחירה הראשונה שלי לטנדרלוין חזיר. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. Yacochuya סן פדרו דה Yacochuya Malbec עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
Yacochuya סן פדרו דה Yacochuya Malbec
Yacochuya סן פדרו דה Yacochuya Malbec
אף מזמין של עשן, זפת, שוש, סויה, דובדבן שחור, דומדמניות שחורות. זה מוביל ליין בעל גוף מלא עם שכבות של פירות עסיסיים, עומק וריכוז מעולים וגימור ארוך וטהור. תערובת: 85% מלבק ו-15% קברנה סוביניון