חזיר מסקיט Loin נורמנדי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 420 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, פטרוזיליה, תפוחים של סבתא סמית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות מרלו עם שוקולד מרילוט כקינוח. נסו ירך חזיר מסקיט עם תפוחי אדמה קלויים פרמזן, חזיר נורמנדי, ו צלעות חזיר נורמנדי (מתכונים דומים).
הוראות
1
יש לשטוף את בשר החזיר כדי להסיר שאריות להתייבש עם מגבות נייר. לשפשף עם תיבול mesquite. לאחר מכן לשלב את שיני הקרקע, קינמון, allspice וסוכר ולשפשף על חזיר גם כן.
מרכיבים שתצטרך
ציפורן קרקע
ירך חזיר
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
2
בואו לשבת בקירור לפחות 2 שעות.
3
מניחים שיטאקים יבשים לקערה קטנה ומכסים במים חמים במשך כ 20 עד 30 דקות כדי מחדש hydrate.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מחממים שמן על חום בינוני-גבוה במחבת גדולה עם ידיות בטוח לתנור. צרוב בשר חזיר מכל הצדדים וצולים בתנור עד מזלג מכרז, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
ירך חזיר
דַק-
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
הסר מהתנור, להעביר ירך חזיר ללוח חיתוך, ולתת לנוח.
מרכיבים שתצטרך
ירך חזיר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
ב -30 הדקות האחרונות של זמן הבישול עבור ירך החזיר לעשות את הרוטב. ממיסים את החמאה על אש בינונית במחבת גדולה עם כיסוי.
מרכיבים שתצטרך
ירך חזיר
הודו מבושל מגורר (או עוף)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים את הבצל ואת הטחון עד שהוא הופך שקוף.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
9
מוסיפים את התפוחים ושופכים את השרי, מכסים ומניחים לבשל עד שהתפוחים מתחילים להתרכך, כ-10 עד 15 דקות. מסננים את הפטריות דרך מגבות נייר ושומרים את הנוזל השריית בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
לטאטא את קורנפלור לתוך נוזל השרייה יחד עם אבקת חרדל, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
אבקת חרדל
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
11
מוסיפים את התערובת הנוזלית השרייה לתפוחים ומערבבים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
12
בואו לבשל במשך כמה דקות כדי לאפשר טעמים לשלב, ולאחר מכן להסיר מהחום, להתאים מלח ופלפל לפי הצורך, ולשמור מכוסה במקום חם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
13
פרוסת בשר חזיר למטה ולהעביר צלחת הגשה. רוטב כפית ותפוחים על הבשר ומקשטים עם עלי פטרוזיליה.