קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות33
מגזין

בשר חזיר מסקי בנורמנדיה.

בשר חזיר מסקי בנורמנדיה.
חזיר מסקיט Loin נורמנדי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 420 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, פטרוזיליה, תפוחים של סבתא סמית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות מרלו עם שוקולד מרילוט כקינוח. נסו ירך חזיר מסקיט עם תפוחי אדמה קלויים פרמזן, חזיר נורמנדי, ו צלעות חזיר נורמנדי (מתכונים דומים).

הוראות

1
יש לשטוף את בשר החזיר כדי להסיר שאריות להתייבש עם מגבות נייר. לשפשף עם תיבול mesquite. לאחר מכן לשלב את שיני הקרקע, קינמון, allspice וסוכר ולשפשף על חזיר גם כן.
מרכיבים שתצטרך
ציפורן קרקעציפורן קרקע
ירך חזירירך חזיר
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2
בואו לשבת בקירור לפחות 2 שעות.
3
מניחים שיטאקים יבשים לקערה קטנה ומכסים במים חמים במשך כ 20 עד 30 דקות כדי מחדש hydrate.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מחממים שמן על חום בינוני-גבוה במחבת גדולה עם ידיות בטוח לתנור. צרוב בשר חזיר מכל הצדדים וצולים בתנור עד מזלג מכרז, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
ירך חזירירך חזיר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
הסר מהתנור, להעביר ירך חזיר ללוח חיתוך, ולתת לנוח.
מרכיבים שתצטרך
ירך חזירירך חזיר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
ב -30 הדקות האחרונות של זמן הבישול עבור ירך החזיר לעשות את הרוטב. ממיסים את החמאה על אש בינונית במחבת גדולה עם כיסוי.
מרכיבים שתצטרך
ירך חזירירך חזיר
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיפים את הבצל ואת הטחון עד שהוא הופך שקוף.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
9
מוסיפים את התפוחים ושופכים את השרי, מכסים ומניחים לבשל עד שהתפוחים מתחילים להתרכך, כ-10 עד 15 דקות. מסננים את הפטריות דרך מגבות נייר ושומרים את הנוזל השריית בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
לטאטא את קורנפלור לתוך נוזל השרייה יחד עם אבקת חרדל, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
אבקת חרדלאבקת חרדל
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
11
מוסיפים את התערובת הנוזלית השרייה לתפוחים ומערבבים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
12
בואו לבשל במשך כמה דקות כדי לאפשר טעמים לשלב, ולאחר מכן להסיר מהחום, להתאים מלח ופלפל לפי הצורך, ולשמור מכוסה במקום חם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
13
פרוסת בשר חזיר למטה ולהעביר צלחת הגשה. רוטב כפית ותפוחים על הבשר ומקשטים עם עלי פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
ירך חזירירך חזיר
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'

מרכיבים

0חתיכות טופי הית' ברעם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי12 כפיות אבקת שוםאפונה קפואהאפונה קפואה28דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פטריות שיטאקה מיובשותפטריות שיטאקה מיובשות8ענפים קטניםמפאלדי טרי אם אפשרמפאלדי טרי אם אפשר3סבתא סמית תפוחים, קלופים, cored, פרוס לפרוסות דקות, וזרק עם מיץ לימון כדי למנוע חמצוןסבתא סמית תפוחים, קלופים, cored, פרוס לפרוסות דקות, וזרק עם מיץ לימון כדי למנוע חמצון1אוראו ממולאים כפוליםallspice הקרקעallspice הקרקע1אוראו ממולאים כפוליםקינמון טחוןקינמון טחון1אוראו ממולאים כפוליםציפורן טחוןציפורן טחון1אוראו ממולאים כפוליםאבקת חרדל יבשה (מומלץ: Coleman ' s)אבקת חרדל יבשה (מומלץ: Coleman ' s)12 כפיות אבקת שוםבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר2קילוגרםירך חזירירך חזיר1( חצילים)בצל אדום, קצוץבצל אדום, קצוץ1חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום8שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי12 כפיות אבקת שוםתיבול מסקיט (או לפי הצורך לשפשף על ירך חזיר)תיבול מסקיט (או לפי הצורך לשפשף על ירך חזיר)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת12 כפיות אבקת שוםמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי