קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

בשר חזיר סויה מתובל בדבש קלוי

בשר חזיר סויה מתובל בדבש קלוי
בשר חזיר סויה מתובל בדבש קלוי לוקח בערך 2 שעות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 95 קלוריות. אם יש לכם, דבש ברור, ציר עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב, ולטו אובו צמחוני דיאט. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 35%. נסו בשר חזיר צלוי בדבש סויה, דבש סויה חזיר פילה, ו צלעות חזיר עם סויה לדבש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את הגריל עד חם. בינתיים, לקצץ כמה שיותר שומן גלוי ככל האפשר מהחלק העליון של המפרק, לקצץ את החלק התחתון מדי של כל דשי בשר. סדר את הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
מברשת עם 2 כפות של השמן, העונה ולאחר מכן למקם בדיל קלייה. חום מתחת לגריל במשך 10 דקות בכל צד. מחממים התנור ל 170c/גז 3 / מאוורר 150C.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
תכין את המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
4
מחממים את 3 כפות השמן הנותרות בסיר ומטגנים את הגזרים, הבצל והסלרי מעל חום גבוה במשך כ -10 דקות עד קרמל יפה. מערבבים את אבקת חמישה תבלינים ודבש. לבשל עוד דקה בערך.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
יוצקים את רוטב סויה ויין ומרתיחים עד מופחת בחצי, על 10 דקות. לאחר מכן מוסיפים את המניה ומרתיחים במשך 2-3 דקות יותר. מתבלים בפלפל שחור טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
יוצקים את המרינדה החמה על הבשר בדיל הקלייה ומכסים את החלק העליון עם ניירות חמאה או נייר גריספרווף רטוב. צלי במשך 2-3 שעות עד הבשר הוא רך מאוד כאשר פירסינג עם מזלג. אפשר לבשר להתקרר לטמפרטורת החדר במרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
7
לגרד את הירקות מהחלק העליון של הבשר, ואז לשים את הבשר על מגש ומניחים לוח על גבי. לשקול עם משקולות או פחיות גדולות ו צמרמורת לילה. מסננים את המרינדה לצנן אותו מדי אל תדאג אם זה לא נראה זוהר מאוד כרגע, זה ייראה טוב יותר.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
8
כאשר מוכן להשלים את המנה, לחתוך את החזיר על פני התבואה לתוך פריחה על 2cm רחב.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
9
תחתכו את כל המעברים לשניים.
10
מחממים קצת שמן במחבת לא-מקל עד נחמד וחם, ואז מטגנים את פרוסות החזיר בקבוצות במשך כ 5 דקות בכל צד עד קרמל, כפיות על המרינדה השמורה אז הם מבשלים זיגוג מבריק. כמו כל אצווה מבושל, לכסות את החזיר ולשמור אותו חם.
מרכיבים שתצטרך
חזיר מבושלחזיר מבושל
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
בסופו של דבר, כל המרינדה הנותרים יכול להיות מבעבע מעט עבור רוטב הגשה (יהיה רק קצת לטפטוף). בחר אדום פירותי בהיר, כגון גרנאש צרפתי (garnacha בספרד), או סמילון מאוסטרליה או צ ' ילה כדי לשרת עם מנה זו.
מרכיבים שתצטרך
GrenacheGrenache
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
SemillonSemillon
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק