בשר חזיר עם רוטב חרדל
פילה חזיר עם רוטב חרדל דורש סביב 50 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 3. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 230 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו מרק עוף, חרדל דיז'ון, קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 58%. מתכונים דומים: בשר חזיר עם רוטב חרדל, בשר חזיר עם רוטב חרדל מייפל, ו בשר חזיר עם רוטב חרדל דבש.
הוראות
מניחים חזיר על רשת משומנת בתבנית צלייה.
אופים, ללא כיסוי,ב 375 30-45 דקות או עד מדחום בשר קורא 160 -170-170 -.
תן לעמוד 5 דקות לפני החיתוך.
בינתיים מערבבים קמח, חלב ונענע בסיר קטן עד לקבלת תערובת אחידה. מביאים לרתיחה על אש בינונית; מבשלים ומערבבים 2 דקות. מערבבים חרדל ומרק; מסירים מהאש.
מקציפים שמנת חמוצה ופלפל.
יין מומלץ: פינו נואר, Malbec, סנג ' ובזה
פינו נואר, מלבק וסנג ' ובזה הם בחירה מצוינת עבור שקדי חזיר. גופו הקל של פינו נואר נהדר לחתכים רזים, סנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלים רטבים בשריים, תבשילים ומנות מרובות מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאניים בעלי גוף מלא עם חתכים שומניים וברביקיו. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא מרתפים מסתוריים פינו נואר בלאן. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-24 דולר.
![מרתפים מסתוריים פינו נואר בלאן]()
מרתפים מסתוריים פינו נואר בלאן
מיוצר מגפני האחוזה שלנו בכרם ויטלנד, פינו נואר "לבן" יבש זה מיוצר על ידי לחיצה על ענבי פינו נואר שלמים מיד לאחר הקציר. ליין שנוצר יש ניחוחות פרחוניים עזים של יערה, נקטרינה וגרדניה וטעמים של מלון טל דבש, אפרסקים לבנים ודובדבן גשום יותר. ליין תחושת פה עשירה וקרמית אך מסיימת נקייה,עם תווים של אבן רטובה ומינרליות חדה.