קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות24
מגזין

בשר חזיר עם תאנה ורוטב פורט

בשר חזיר עם תאנה ורוטב פורט
בשר חזיר עם תאנה ורוטב פורט עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 730 קלוריות, 70 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח ופלפל, ירך חזיר, נמל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו ירך חזיר עם תאנים ורוטב פורט, ירך חזיר עם תאנים ורוטב פורט, ו בשר חזיר ממולא צלוי ברוטב פורט (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור הרוטב: בסיר בינוני כבד, לשלב את 6 החומרים הראשונים. מרתיחים מעל חום בינוני-גבוה עד מופחת בחצי, על 30 דקות. השליכו את הענבים ומקלות הקינמון (חלק מעלי הרוזמרין יישארו בתערובת הנמל).
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
יציאהיציאה
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מעבירים את תערובת הנמל לבלנדר ומחית עד חלקה. תתמזג עם החמאה. מתבלים את הרוטב, לפי הטעם, עם מלח ופלפל. (הרוטב יכול להתבצע 1 יום קדימה. מכסים ומקררים. לחמם מחדש על חום בינוני לפני השימוש.)
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
יציאהיציאה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
עבור חזיר: מחממים התנור ל 425 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
מערבבים את השמן, רוזמרין, 1 כף מלח 1/2 כפיות פלפל בקערה קטנה כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מניחים את ירך החזיר במחבת קלייה כבדה.
מרכיבים שתצטרך
ירך חזירירך חזיר
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
6
מורחים את תערובת השמן על החזיר כדי מעיל לחלוטין. צלוי עד מיד לקרוא מדחום בשר מוכנס למרכז של הקופות חזיר 145 מעלות F, הופך את החזיר כל 15 דקות כדי להבטיח אפילו בראונינג, על 45 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
7
להעביר את החזיר ללוח חיתוך ואוהל עם נייר כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
8
תן לחזיר לנוח 15 דקות. בינתיים, מערבבים את מרק העוף לתוך מחבת הקלייה.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
9
מניחים את המחבת על חום בינוני, לגרד את החלק התחתון של המחבת כדי להסיר כל חתיכות השחמה. תביא את מיצי המחבת לרתיחה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
באמצעות סכין חדה גדולה, לחתוך את לרוחב חזיר לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'. מסדרים את פרוסות החזיר על צלחות. כפית jus מעל.
מרכיבים שתצטרך
חזיר מבושלחזיר מבושל
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
11
לטפטף את רוטב התאנה החם סביב ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש