קושיבינוני
מוכן ב23 דק.
מנות4
ציון בריאות79
מגזין

בשר חזיר פילה עם צ'יפוטלה-Maple Mop

בשר חזיר פילה עם צ'יפוטלה-Maple Mop
פילה חזיר עם צ'יפוטלה-Maple Mop עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1178 קלוריות, 187 גר' של חלבון, ו 36 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בשר חזיר, שמן צמחי, מלח כשר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 23 דקות. נסו בשר חזיר צ'יפוטלה, Chipotle-בשר חזיר במרינדה טנדרלוין, ו בשר חזיר צ'יפוטלה מצופה בטנדרלוין (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקם מתלה הקרוב ביותר broiler ולחמם מראש גבוה.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2
מערבבים את כוסברה, אבקת שום, וג ' ינג ' ר.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
3
מברשת את tenderloins עם שמן לשפשף בכל רחבי עם תבלינים. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
דַק-דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
4
להניח את החזיר על מחבת רדודה קטנה צלייה עד הזהב, מפנה פעם אחת, על 5 דקות לכל צד. (מדחום מיידי לקרוא צריך לרשום 130 מעלות F כאשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הבשר.)
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
דַק-דַק-
1
לטאטא את הסירופ, חומץ, רוטב חם, ומלח יחד בקערה קטנה. שים חצי מהרוטב בצד. בנדיבות מברשת tenderloins בכל רחבי עם הרוטב שנותר. חזור אל broiler ומבשל, פונה פעם אחת, עד חום עשיר עמוק, על 2 עד 3 דקות. מניחים את הבשר בצד במשך 5 דקות לנוח לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מגישים עם רוטב שמור לטפטוף על הבשר.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
3
להניח את הפילה על משטח העבודה שלך להחליק סכין חדה מתחת לפני השטח של העור הכסוף. שמירה על הסכין שלך שטוח על הבשר, לעשות את החתך הראשון שלך על ידי חיתוך ממך לקראת סוף הפילה.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
הרם את החלק פנוי של עור הכסף למעלה ומניח את הסכין שלך בנקודה שבה העור פוגש את הפילה. פרוסה להפרדה.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
המשך לנוע לאורך הפילה, מושך וחותך עד העור הכסוף מוסר לחלוטין.