בשר חזיר פילה עם קרום אגוזי לוז ויין אדום-רוטב שאלוט
בשר חזיר Tenderloin עם קרום אגוזי לוז ורוטב יין אדום-שאלוט עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 316 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 9g של שומן כל אחד. אם יש לך קורנית, פתיתי בצל מיידיים, חומץ יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו סוליית מנשה משובצת אגוזי לוז ברוטב יין מרסלה, פירה שאלות וירקות תינוקות, בשר חזיר פילה עם שאלוט שמנת-רוטב פאן חרדל, ו פילה חזיר ברוטב יין (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין חזיר, במקום הראשון 4 מרכיבים במעבד מזון; דופק עד אגוזים קצוצים דק.
מניחים תערובת פירורי לחם בצלחת רדודה.
מניחים חלבונים בצלחת רדודה.
מפזרים חזיר עם 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל שחור.
מחממים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
להוסיף חזיר; לבשל 6 דקות, בראונינג מכל הצדדים. מגניב במקצת. לטבול חזיר בחלבון ביצה; לדלות בתערובת פירורי לחם.
מניחים חזיר על מחבת מטאטא מצופה בתרסיס בישול.
אופים ב 400 במשך 30 דקות או עד רשם מדחום 15
חותכים לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
כדי להכין רוטב, שמן חום בסיר בינוני על חום בינוני גבוה.
הוסף שאלוט; לטגן 3 דקות או עד השחמה קלה. מערבבים ביין, חומץ, דבש, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל. מביאים לרתיחה; מבשלים עד מופחת 3/4 כוס (כ 3 1/2 דקות).
מערבבים חלב, 1 כף טימין, וקמח בקערה קטנה, ערבוב עם מקצף.
מוסיפים תערובת חלב למחבת; מביאים לרתיחה, ערבוב כל הזמן. לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מקשטים עם עלי קורנית, אם תרצה.