קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות19
מגזין

בשר חזיר צלוי הל עם תפוחים ותאנים

בשר חזיר צלוי הל עם תפוחים ותאנים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צלי חזיר הל עם תפוחים ותאנים. זה מתכון ללא גלוטן משמש 12 . מנה זו מכילה סביב 27 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 329 קלוריות. לך לחנות ותביא קינמון טחון, שמנת כבדה, פורט ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. מתכונים דומים: צלי חזיר ממולא בתאנים, צלי חזיר ברוטב פטריות הל, ו בשר חזיר צלוי עם תאנים, שום, פינו נואר.

הוראות

1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
כדי להכין צלי, לשלב הראשון 9 מרכיבים בקערה קטנה. לשפשף תערובת על פני השטח של צלי; מקום במחבת צלייה רדודה מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מניחים תאנים, תפוחים, וג ' ינג ' ר גבישי סביב צלי.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
4
יוצקים 3/4 כוס צוף ומרק על פירות.
מרכיבים שתצטרך
נקטרנקטר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
5
אופים ב 400 במשך 1 שעה ו 10 דקות או עד מדחום בשר רושם 145, ערבוב פירות לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
הסר מהתנור; מניחים צלי על לוח גילוף, ומניחים פירות בקערה באמצעות כף מחוררת.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
כדי להכין רוטב, יוצקים כל מיצי מחבת לתוך סיר.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיפים 1/2 כוס צוף אגס, נמל, וג ' לי; מביאים לרתיחה. מבשלים 4 דקות או עד עבה מספיק כדי בעדינות מעיל את החלק האחורי של כף. מערבבים בשמנת כבדה; מבשלים 2 דקות או עד הרוטב התעבה, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
צוף אגסצוף אגס
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
יציאהיציאה
9
הערה יין: הנה מנה שמתחננת לריזלינג מאלזס, צרפת. באופן כללי, היינות הלבנים של אלזס ידועים באהדתם למנות חזיר. אבל בפרט, הן את החומציות ואת הפרי של ריזלינג לעשות את זה לבחור כוכב כאשר טעמים ללכת כמה כיוונים-מתוק (תאנים), מתובל (הל), צמחים (שומר), ואקזוטי (זנגביל) הכל באותו הזמן. נסה את Hugel et Fils Riesling 2003 מ Alsace ($20). - קארן מקניל .
מרכיבים שתצטרך
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
ריזלינגריזלינג
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)

מרכיבים