בשר חזיר צלוי טנדרלוין מלא אגוז Romesco ומוגש עם תאריך מקורמל-רוטב שאלוט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר חזיר צלוי Tenderloin מלא אגוז Romesco ומוגש עם תאריך מקורמל-רוטב שאלוט. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 89 גרם חלבון 69 גרם של שומן, וסך הכל 1347 קלוריות. זה מושלם עבור יום העצמאות. לך לחנות ותביא יין, ציר עוף, אגוז רומסקו, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. עם כפית ציון של 84% המנה הזאת מעולה. מתכונים דומים: בשר חזיר צלוי עם רוטב שומה שחור אגוז, בשר חזיר פילה עם שאלוט שמנת-רוטב פאן חרדל, ו בשר חזיר פילה עם קרום אגוזי לוז ויין אדום-רוטב שאלוט.
הוראות
1
מחממים את השמן במחבת בינונית מעל חום גבוה, עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-
2
מטגנים את השום, פלפל, צ ' ילי וקוביות לחם עד להשחמה קלה, על 2 דקות כל אחד. מערבבים במחצית האגוזים.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
מקלות קינמון קצרים
1 כוס שום קצוץ
שום גויה®
3
הסר כל מרכיב עם כפית מחוררת כפי שהוא נעשה. Deglaze המחבת עם החומץ.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
דַק-
4
מניחים את כל החומרים המוקפצים ואת נוזל deglazing לתוך מעבד מזון להתמזג עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
5
מוסיפים את האגוזים הנותרים, צימוקים ומשמש מחית עד חלקה מעובה, מתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
גבינת טאלג'יו, קצוצה
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
מקלות קינמון קצרים
6
עבור בשר חזיר בגריל Tenderloin: מחממים גריל או תנור ל 400 מעלות F. העונה שני הצדדים של בשר חזיר tenderloin עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
בשר חזיר פילה
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מורחים שכבה דקה של רמיסקו אגוז במורד המרכז, מקפלים כל צד על המילוי, ולקשור עם חוט הקצב.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים
מקלות קינמון קצרים
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית
8
מברשת כל tenderloin עם שמן וגריל במשך 4 עד 5 דקות בכל צד או עד רק מבושל דרך. אם משתמשים בתנור, מחממים שמן במחבת טחון גדולה מעל חום גבוה. צורבים את הבשר משני הצדדים, עד חום זהוב, מניחים בתנור וצולים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
דַק-
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
דַק-
9
תן לנוח 10 דקות לפני חיתוך.
10
עבור רוטב תאריך קרמל: להמס את החמאה בסיר בינוני על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
תאריכים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
11
מוסיפים את שאלוט ואת הסוכר ומבשלים עד קרמל, על 5 עד 7 דקות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. הגבר את החום לגובה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
12
מוסיפים את שני היינות ומפחיתים את התערובת עד 1/4 כוס.
13
מוסיף את התאריכים, מלאי ומולסה ולהמשיך לבשל עד מופחת 2 כוסות, ומגיע עקביות של רוטב עבה מעט, על 30 דקות, לשמור על חם.
מרכיבים שתצטרך
4 כוסות קמח חיטה
תאריכים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
14
כדי לשרת, לחתוך tenderloin לחתיכות עבות 1 אינץ ' העליון עם רוטב Remesco קטן טפטוף עם רוטב תאריך.
מלבק, פינו נואר וסנג ' ובזה הם הבחירה הראשונה שלי לטנדרלוין חזיר. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. Yacochuya סן פדרו דה Yacochuya Malbec עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.