קושימומחה
מוכן ב14 שעות
מנות4
ציון בריאות50
מגזין

בשר חזיר צלוי עם זיגוג אננס

בשר חזיר צלוי עם זיגוג אננס
בשר חזיר צלוי עם זיגוג אננס הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 92 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 937 קלוריות. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בצל פנינה, מלח כשר, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: בשר חזיר צלוי באיטיות עם מולסה וזיגוג בלסמי, בשר חזיר צלוי באיטיות עם מולסה וזיגוג בלסמי, ו בשר חזיר צלוי עם רוטב אננס קלוי באש.

הוראות

1
מערבבים את המלח, סוכר חום, פלפל, זרעי כוסברה, ו 2 כוסות מים חמים בקערה גדולה. מערבבים עד שהמלח מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
סוכר חוםסוכר חום
פלפלפלפל
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
הוסף 6 כוסות מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
3
מוסיפים את החזיר, מכסים, ומקררים בין לילה (החזיר צריך להיות שקוע בנוזל).
מרכיבים שתצטרך
חזירחזיר
4
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
1
מערבבים את השום, שמן זית, מלח, פלפל, טימין ורוזמרין בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
רוזמריןרוזמרין
שוםשום
פלפלפלפל
טימיןטימין
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
הסר את החזיר מן המלח וללטף אותו יבש (להשליך את המלח).
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
חזירחזיר
3
מורחים את תערובת עשבי תיבול על ירך החזיר, מוודא שאתה מעייל את כל הצדדים של ירך.
מרכיבים שתצטרך
ירך חזירירך חזיר
מורחיםמורחים
1
מחממים את שמן הזית במחבת סאוט בינונית וכבדה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים את החזיר וצורב עד השחמה, 4 דקות. בזהירות להפוך את החזיר שוב לצרוב עד השחמה, עוד 4 דקות. בינתיים, מוסיפים את השזיפים ואת בצל הפנינה ל 10 על 7 על ידי 2 אינץ ' צלחת אפייה זכוכית, יצירת מיטה למותניים.
מרכיבים שתצטרך
בצל פנינהבצל פנינה
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכיתתבנית אפיית זכוכית
3
מעבירים את ירך החזיר הצרובה לתבנית האפייה (מוודאים שהמותניים מתאימים לתבנית האפייה, ומשאירים גבול של 1 אינץ ' בכל צד).
מרכיבים שתצטרך
ירך חזירירך חזיר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
מוסיפים את היין לאותו מחבת סאוט המשמשת לצרוב את החזיר ולבשל, מגרדים את תחתית המחבת כדי להסיר את חתיכות השחמה, עד כמעט התאדה, על1 דקה. מערבבים את מיץ האננס ולהסיר מהחום. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מיץ אננסמיץ אננס
מלח ופלפלמלח ופלפל
חזירחזיר
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
יוצקים את התערובת על החזיר. מתבלים את השזיפים והבצל במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
בצלבצל
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
חזירחזיר
6
מניחים את החזיר בתנור וצולים עד מדחום מוכנס למרכז רושם 160 מעלות F, על 1 שעה, צולה עם מיצי המחבת כל 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור
מחבתמחבת
7
להעביר את החזיר ללוח חיתוך, אוהל עם נייר, ולתת לו לעמוד במשך 10 דקות. חותכים את החזיר לתוך 1/4 עד 1/2 אינץ פרוסות עבות לארגן על מגש. למעלה פרוסות חזיר עם בצל פנינה, שזיפים מיובשים ורוטב.
מרכיבים שתצטרך
בצל פנינהבצל פנינה
חזיר מבושלחזיר מבושל
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
רוטברוטב
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
8
הערה של קוק: במקום של ירך חזיר 3 1/2 קילו, אתה יכול להשתמש 2 (1 1/4 פאונד) בשר חזיר. זמן הבישול הכולל יהיה בערך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בשר חזיר פילהבשר חזיר פילה
ירך חזירירך חזיר