בשר חזיר צלוי עם זיגוג אננס
בשר חזיר צלוי עם זיגוג אננס הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 92 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 937 קלוריות. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בצל פנינה, מלח כשר, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: בשר חזיר צלוי באיטיות עם מולסה וזיגוג בלסמי, בשר חזיר צלוי באיטיות עם מולסה וזיגוג בלסמי, ו בשר חזיר צלוי עם רוטב אננס קלוי באש.
הוראות
מערבבים את המלח, סוכר חום, פלפל, זרעי כוסברה, ו 2 כוסות מים חמים בקערה גדולה. מערבבים עד שהמלח מתמוסס.
מוסיפים את החזיר, מכסים, ומקררים בין לילה (החזיר צריך להיות שקוע בנוזל).
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
מערבבים את השום, שמן זית, מלח, פלפל, טימין ורוזמרין בקערה קטנה.
הסר את החזיר מן המלח וללטף אותו יבש (להשליך את המלח).
מורחים את תערובת עשבי תיבול על ירך החזיר, מוודא שאתה מעייל את כל הצדדים של ירך.
מחממים את שמן הזית במחבת סאוט בינונית וכבדה על חום גבוה.
מוסיפים את החזיר וצורב עד השחמה, 4 דקות. בזהירות להפוך את החזיר שוב לצרוב עד השחמה, עוד 4 דקות. בינתיים, מוסיפים את השזיפים ואת בצל הפנינה ל 10 על 7 על ידי 2 אינץ ' צלחת אפייה זכוכית, יצירת מיטה למותניים.
מעבירים את ירך החזיר הצרובה לתבנית האפייה (מוודאים שהמותניים מתאימים לתבנית האפייה, ומשאירים גבול של 1 אינץ ' בכל צד).
מוסיפים את היין לאותו מחבת סאוט המשמשת לצרוב את החזיר ולבשל, מגרדים את תחתית המחבת כדי להסיר את חתיכות השחמה, עד כמעט התאדה, על1 דקה. מערבבים את מיץ האננס ולהסיר מהחום. מתבלים במלח ופלפל.
יוצקים את התערובת על החזיר. מתבלים את השזיפים והבצל במלח ופלפל.
מניחים את החזיר בתנור וצולים עד מדחום מוכנס למרכז רושם 160 מעלות F, על 1 שעה, צולה עם מיצי המחבת כל 20 דקות.
להעביר את החזיר ללוח חיתוך, אוהל עם נייר, ולתת לו לעמוד במשך 10 דקות. חותכים את החזיר לתוך 1/4 עד 1/2 אינץ פרוסות עבות לארגן על מגש. למעלה פרוסות חזיר עם בצל פנינה, שזיפים מיובשים ורוטב.
הערה של קוק: במקום של ירך חזיר 3 1/2 קילו, אתה יכול להשתמש 2 (1 1/4 פאונד) בשר חזיר. זמן הבישול הכולל יהיה בערך 1 שעה.