בשר חזיר צלוי עם זיגוג פלפל ג'לי
בשר חזיר צלוי עם זיגוג פלפל ג'לי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 6 . מנה זו מכילה כ 128 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 1021 קלוריות. אם יש לכם גזר, בשר חזיר tenderloins, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: צלי חזיר וכרוב ניצנים עם מכונת ג'לי של הכדור זיגוג ג' לי מתוק תפוח, בשר חזיר צלוי עם זיגוג אסיאתי, ו בשר חזיר צלוי עם זיגוג משמש-מיסו.
הוראות
לטאטא יחד 1/2 כפית מלח, יין, והבא 4 מרכיבים במנה רדודה. מוסיפים לאט 1 כוס שמן זית בזרם דק, מקציפים כל הזמן.
להוסיף חזיר, כיסוי, וצינה לפחות 1 שעה, או עד 1 יום.
חום 2 כפות שמן זית בסיר בינוני על חום גבוה.
מוסיפים גזר, פלפלים ובצל, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד בצל מתחיל חום, כ 8 דקות.
להוסיף כמון הנותרים 3/4 כפית מלח; לבשל 1 דקה.
מוסיפים ג ' לי פלפל, מלאי וחומץ אורז. מביאים לרתיחה, להפחית את החום לנמוך, ומבשלים 10 דקות.
להעלות את החום גבוה, לחזור תערובת לרתיחה, ולהוסיף עמילן תירס מומס, לטאטא עד מעורבב היטב.
חום שנותר 1/4 כוס שמן זית במחבת צלייה על הכיריים על חום גבוה.
הסר חזיר ממרינדה ועונה עם תיבול בשר קייג ' ון. צרוב חזיר במחבת 3 דקות בכל צד, ומניחים בתנור.
אופים עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 150, על 20 עד 25 דקות.
הסר מהמחבת, ולהניח בצד 5 דקות לפני חיתוך.
הוסף תערובת ג ' לי פלפל שמורות למחבת על חום גבוה, ערבוב כדי לשחרר חלקיקים מלמטה. מביאים לרתיחה, ולהסיר מהחום.
פרוסת חזיר, ולסדר על צלחות הגשה. למעלה כל מנה עם זיגוג 1/4 כוס מחבת.