קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות39
מגזין

בשר חזיר צלוי עם סבא

בשר חזיר צלוי עם סבא
בשר חזיר צלוי עם סבא לוקח על 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . במנה עיקרית זו יש 597 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 36 גרם של שומן למנה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם עלי דפנה, מלאי ירקות, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. עם כפית ציון של 71% המנה הזאת די טובה. נסו בשר חזיר צלוי בתנור פשוט, בשר חזיר צלוי, ו ירך חזיר צלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, לשלב 1/2 כוס שמן זית עם טימין, רוזמרין, שום, עלה דפנה ו 2 כפות של סאבא.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
גב שומן חזירגב שומן חזיר
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
שום גויה®שום גויה®
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים את החזיר ופונים למעיל עם המרינדה. מכסים ומקררים בין לילה, מסתובבים כמה פעמים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
3
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
במחבת ovenproof גדול, לחמם את 2 כפות הנותרים של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
5
הסר את החזיר מן המרינדה; להזמין את המרינדה. מתבלים את החזיר בכל רחבי עם מלח ופלפל, מוסיפים למחבת ומבשלים על חום מתון עד השחמה בכל רחבי, על 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
6
העברה לצלחת.
7
מוסיפים את היין האדום למחבת ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה, מגרדים את כל פיסות השחמה מתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
8
מוסיפים את מלאי הירקות ואת המרינדה השמורה ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קצוצה דק לקישוטפטרוזיליה, קצוצה דק לקישוט
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
9
מוסיפים את בשר החזיר, צד השומן למעלה, וצולים בתנור במשך כ -50 דקות, או עד מדחום שנקרא מיידית מוכנס במרכז המותניים רושמת 14
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
מעבירים את החזיר לסדין אפייה מעוטר ולתת לנוח במשך 10 דקות. מסננים את הנוזל מהמחבת לסיר בינוני ולהביא לרתיחה מעל חום מתון.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
דַק-דַק-
11
מוסיפים 1/4 כוס של saba ומערבבים את תרחיף קורנפלור. מבשלים את הרוטב, ערבוב, עד מעובה, על 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
12
מחממים את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
13
מברשת את החלק העליון של הצלי עם 2 כפות של saba ו broil במשך כ 1 דקה, או עד מזוגג. הפעל את הצלי, מברשת עם 2 כפות הנותרים של סאבא ו broil במשך 1 דקה.
14
תן מנוחה חזיר במשך 10 דקות. חותכים את הצלי ומגישים עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)