בשר חזיר צלוי עשבי תיבול ותפוחי אדמה
חלצי חזיר ותפוחי אדמה צלויים עשבי תיבול הוא מתכון ללא גלוטן, ללא חלב, ומתכון שלם של 30 עם 8 מנות. מנה אחת מכילה 456 קלוריות , 54 גרם חלבון ו -13 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 32% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-35 יגידו שהוא הגיע למקום. גשו לסופר וקנו אבקת בצל, שמן זית, עירית ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה ועד הצלחת, מתכון זה לוקח כשעתיים ו-25 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 98% . מתכונים דומים: חלצי חזיר ותפוחי אדמה צלויים עשבי תיבול , חלצי חזיר צלויים עשבים , וחלצי חזיר צלוי עשבים .
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
בסיר עם מספיק מים לכיסוי, מרתיחים את תפוחי האדמה כ-10 דקות.
מסננים, מצננים ומניחים בקערה. לזרוק עם שמן זית, 1/2 כפית טימין, 1/2 כפית אבקת שום, עירית, מלח ופלפל.
שפשפו את צלי חלצי החזיר עם 1 כפית טימין, 1 כפית אבקת שום ואבקת בצל.
מניחים את הצלי על רשת בתבנית צלייה רדודה, ומבשלים 50 דקות בתנור שחומם מראש. מסדרים את תפוחי האדמה מסביב לצלי, וממשיכים לבשל 50 דקות, לטמפרטורה פנימית של 145 מעלות F (63 מעלות צלזיוס).
מסירים מהאש, מכסים בנייר כסף ונותנים לשבת 15 דקות לפני שפורסים.