בשר חזיר, תפוחי אדמה ומרק כרוב
בשר חזיר, תפוחי אדמה ומרק כרוב יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 62 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לכם מרק עוף, פטרוזיליה, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 44%. נסו מרק תפוחי אדמה וכרוב, מרק כרוב ותפוחי אדמה, ו מרק כרוב תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן בסיר 6 ליטר מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים 3 דקות או עד למכרז, ערבוב מדי פעם.
מערבבים את המרק, פלפל שחור, כרוב, תפוחי אדמה ובשר חזיר בסיר וחום לרתיחה. להפחית את החום לנמוך. מכסים ומבשלים 30 דקות או עד שתפוח האדמה רך.
מערבבים את הפטרוזיליה ואת זרעי קימל, אם תרצה בכך.