קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות15
מגזין

בשר טנדרלוין עם עשבי תיבול-Dijon קרום

בשר טנדרלוין עם עשבי תיבול-Dijon קרום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר טנדרלוין עם קרום עשב Dijon. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 323 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. לך לחנות ותביא פילה בקר, פטרוזיליה, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו בשר חזיר צלוי עם קרום עשב, בשר חזיר Tenderloin עם קרום תירס-עשב, ו טנדרלוין בקר עם רוטב דיז'ון-שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום עד 400 ° F. בקערה קטנה, לערבב פטרוזיליה, בזיליקום, טימין, אורגנו ושום; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
תרסיס התחתון של מחבת צלייה עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
מניחים בשר במחבת; מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מורחים חרדל באופן שווה על בשר בקר; תערובת פטרוזיליה על חרדל. הכנס מדחום בשר ovenproof כך קצה הוא במרכז החלק העבה ביותר של בשר.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
5
אופים חשפו 35 עד 45 דקות או עד מדחום קורא לפחות 60° (עבור doneness בינוני נדיר).
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מניחים בשר בקר על קרש חיתוך. לכסות באופן רופף עם נייר; בואו לעמוד 15 דקות או עד מדחום קורא 145 ° F. (הטמפרטורה תמשיך לעלות על -15°, בשר יהיה קל יותר לגלף.)
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
חותכים בשר לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות