קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות10
ציון בריאות28
מגזין

בשר טנדרלוין עם פטריות ורוטב אספניולה

בשר טנדרלוין עם פטריות ורוטב אספניולה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר טנדרלוין עם פטריות ורוטב Espagnole. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 52 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 495 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו רוטב אספניול, פטריות קרמיני, צלי בשר בקר במרכז, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. נסו פילה בקר ופטריות ברוטב חמאת שום, פילה בקר צלוי עם פטריות ורוטב שמנת יין לבן, ו בשר טנדרלוין עם פטריות ותימין (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 218°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
הסר את כל המיתרים מבשר אם קשור, ולאחר מכן לטפוח בשר יבש ומפזרים מלח ופלפל כשרים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3
שמן חום במחבת כבדה 12 אינץ ' עמוק מעל חום גבוה עד רק עישון, ואז לצרוב בשר בקר 1 חתיכה בכל פעם, פונה עם מלקחיים, עד משחימים היטב, על 5 דקות כל אחד. (אם חתיכות בשר tenderloin הם ארוכים מדי כדי להתאים למחבת, חצי כל רוחב, ואז חום 2 חתיכות בכל פעם.)
מרכיבים שתצטרך
בשר טנדרלויןבשר טנדרלוין
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
4
להעביר בשר למחבת קלייה בגודל 18 על 12 אינץ', בהזמנת מחבת.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
5
רוסטביף בתנור עד מדחום מוכנס באלכסון 2 אינץ ' למרכז של כל חתיכה רושמת 49°, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי תרד שלמיםעלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מעבירים בשר בקר ללוח חיתוך, שומרים מחבת צלייה, ועומדים, מכוסים ברפיון בנייר כסף, 25 דקות. (בשר ימשיך לבשל כפי שהוא עומד, להגיע 54° עבור בינוני-נדיר.)
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
בעוד בשר צלוי, מחממים חמאה במחבת מעל חום בינוני עד שהקצף שוכך, ואז מפחיתים את החום עד בינוני ומבשלים פטריות, ערבוב, עד שהנוזל שהם פולטים מתאדה והפטריות הן זהובות חיוורות, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
הסר מהחום.
9
בעוד בשר עומד, מחבת צלייה בפישוק רגליים על פני 2 מבערים, ולאחר מכן להוסיף שרי מחבת deglaze על ידי רותח על חום גבוה, ערבוב וגירוד את חתיכות חומות, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
10
מוסיפים תערובת שרי ורוטב espagnole לפטריות ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד חם. מכסים מחבת ולהסיר מחום.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
חותכים ומשליכים חוטים מבשר בקר וחותכים לרוחב בשר ל-10 או 20 פרוסות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
12
יוצקים כל מיצים על קרש חיתוך לתוך רוטב וחום על חום מתון, ערבוב, עד חם.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
13
מגישים בשר עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות