בשר טנדרלוין עם שאלוט קלוי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 37 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 412 קלוריות. אם יש לך קורנית, שמן זית, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. . וזה טוב. נסו בשר טנדרלוין עם שאלוט צלוי, בשר טנדרלוין עם שאלוט צלוי, בייקון ונמל, ו בשר טנדרלוין עם שאלוט וזיגוג יין אדום (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). במחבת פאי 9 אינץ', לזרוק שאלוט עם שמן למעיל. מתבלים במלח ופלפל. צולים עד שאלוט הם חום עמוק מאוד רך, ערבוב מדי פעם, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
שמנת מתוקה נוספת
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בסיר גדול, לשלב מרק בשר ונמל. מביאים לרתיחה. מבשלים מעל חום גבוה עד נפח מופחת בחצי, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות ירקות בגודל נגיס
יציאה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
3
להקציף רסק עגבניות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
בשר בקר יבש; מפזרים קורנית, מלח ופלפל. במחבת צלייה גדולה, להגדיר מעל חום בינוני על התנור העליון, בייקון מטגן עד הזהב. באמצעות כפית מחוררת, להעביר בייקון למגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
כרוב סגול, פרוס דק
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
5
מוסיפים בשר למחבת; חום מכל הצדדים על חום גבוה בינוני, כ 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
מעביר מחבת לתנור. רוסטביף עד מדחום בשר מוכנס למרכז רושם 125 מעלות F (50 מעלות C) עבור בינוני נדיר, על 25 דקות.