בשר מטוגן בסגנון ספרדי
בשר מטוגן בסגנון ספרדי נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 6 מנות. במנה עיקרית זו יש 649 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שיני שום, מרק בשר, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. עם כפית ציון של 76% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: זנב סוס בסגנון ספרדי מטובל בצ'וריסו, אורז ובשר בסגנון ספרדי, ו בשר מטוגן בסגנון סיני.
הוראות
כדי להכין פסטו שקדים, לשלב הראשון 5 מרכיבים במעבד מזון; תהליך עד מעורבב צורות להדביק. מכסים ומקררים.
כדי להכין לשפשף תבלין, לשלב מרג ' ורם, פפריקה, 1 כפית פלפל שחור, ו 1/4 מלח כפית. לקצץ שומן מבשר; לשפשף את פני השטח של בשר בקר עם ספייס לשפשף.
שמן חום בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בשר בקר; מבשלים 5 דקות, בראונינג מכל הצדדים.
הסר מהמחבת. מערבבים בשרי, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה. להחזיר בשר למחבת.
מוסיפים בצל, עגבניות, מרק בשר 1 כוס, ופלפלים. מכסים בחוזקה עם מכסה.
אופים ב 350 במשך 3 שעות או עד חתיכות בשר בקלות עם מזלג.
חותכים בשר לחתיכות 2 אינץ'.
מוסיפים פסטו שקדים למחבת, ערבוב עד מעורבב.
מניחים מחבת על חום בינוני; לבשל 10 דקות. מערבבים 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל שחור.
מגישים תערובת בשר ורוטב על אורז.