בשר צלוי באיטיות עם פירה שמנת
בשר קלוי איטי עם פירה שמנת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 34 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 427 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה מושלם עבור חג ההודיה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך חמאה, מים, חלב, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו כיריים איטיים שמנת פירה, פירה שמנת בישול איטי, ו שמנת שום איטי מבשל פירה תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין בשר בקר, לשלב מלאי בשר ומים בסיר; להביא לרתיחה.
מניחים בשר בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ'; יוצקים תערובת מניות על בשר בקר.
אופים ב 400 במשך 2 שעות או עד בשר מכרז.
הסר בשר מנוזל הבישול; לכסות ולשמור חם. מסננים בישול נוזלי דרך מסננת מעל קערה.
מניחים תיק zip-top בתוך אמצעי זכוכית 2 כוס.
יוצקים נוזלים לתוך התיק; תן לעמוד 10 דקות (שומן יעלה לחלק העליון). חותם תיק; לחתוך בזהירות את 1 הפינה של התיק.
מסננים את הנוזל לסיר, עוצרים לפני ששכבת השומן מגיעה לפתיחה; משליכים שומן. מביאים נוזל לרתיחה; להפחית לרתיחה. מבשלים 20 דקות או עד מופחת 1 כוס.
הסר מהחום; מערבבים ב 1 כפית טימין, 1/4 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל.
כדי להכין תפוחי אדמה, מניחים תפוחי אדמה בסיר; מכסים במים. מביאים לרתיחה. להפחית את החום, לבשל 12 דקות או עד רך מאוד.
ניקוז. להחזיר תפוחי אדמה למחבת.
מוסיפים חלב, חמאה, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל; מחית עם מחית תפוחי אדמה כדי עקביות הרצוי. מבשלים 2 דקות או עד מחומם היטב.
מגישים רוטב על בשר; מקשטים עם הנותרים 1 כפית טימין.