קושיבינוני
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

גאודאק פפאיה סביצ'ה

גאודאק פפאיה סביצ'ה
אם יש לכם בצל, גיאודוק, מיץ ליים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני די טוב של 42%. מתכונים דומים: דון סביצ'ה {} וסביצ' ה ספר בישול למטבח פרואני {בגידה}, סביצ'ה דה קמר קווידן קון קוקו (סביצ' ה שרימפס קוקוס), ו סביצ'ה דה מנגו (סביצ' ה מנגו) מסביצ'ה: מטבח פרואני.

הוראות

1
שלבו בצל, פפאיה ומיץ ליים בקערת ערבוב בינונית וערבבו היטב בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
אננס רגילאננס רגיל
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
2
מוסיפים גיאודוק, כוסברה, ג ' לפנו ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
3
מכניסים למקרר למשך 30 דקות.
4
רגע לפני ההגשה זורקים סלט מסקלון בשמן ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
MesclunMesclun
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
5
מניחים חלק מסלט המסקלון במרכז כל צלחת, ואז מעליו חלק מהסביצ ' ה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
MesclunMesclun