קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

גאודה, פנצ'טה ופונדו בצל עם כעכים

גאודה, פנצ'טה ופונדו בצל עם כעכים
גאודה, פנקטן ופונדו בצל עם בייגלה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 299 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ריזלינג, כמון טחון, מלח ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו פונדו גודה, מתכון בייגלה בירה וגודה, ו קערת לחם גודה ובירה פונדו (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת בינונית, לבשל את pancetta קצוץ על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד שהוא פריך, על 8 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר את pancetta לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
יוצקים את כל אבל 1 כף השומן במחבת.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את הבצל הפרוס, מכסים ומבשלים מעל חום מתון עד שהוא מתרכך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
להוסיף 2 כפות מים למחבת ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבצל הוא השחי קלות, על 5 דקות יותר. מערבבים בכמון ומתבלים את הבצל במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
בקערה, לזרוק את הגבינה עם הקמח. בסיר בינוני, להביא את היין לרתיחה מעל חום מתון.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מוסיף את הגבינה ב handfuls ומערבבים כל הזמן עד שכל אצווה הוא נמס לחלוטין לפני הוספת יותר. לבשל, ערבוב נמרצות, עד שמנת, על 2 דקות יותר. מערבבים בפנצ ' טה וחצי מהבצל ומתבלים בנדיבות עם פלפל. הציפו את הבצל הנותר על גבי הפונדו והגישו עם כעכים חמים, קוביות לחם שיפון, קורנצ ' ונים וירקות כבושים.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
GherkinsGherkins
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
שיפוןשיפון