קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות14
מגזין

גבינה בגריל ומרק עגבניות ... והסגרת השולחן הנדיבה של הת ' ר כריסטו!

גבינה בגריל ומרק עגבניות ... והסגרת השולחן הנדיבה של הת ' ר כריסטו!
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לך ציר עוף, בייקון, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו מטבל קופניסטי של הת ' ר כריסטו, מרק עגבניות בגריל עם קרוטונים גבינה בגריל (+Panini Press בגידה מ Sargento!), ו גבינה מותכת-מרק עגבניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
קודם תכין את המרק. מחממים את התנור ל 204°. מסדרים את העגבניות והשום על מחבת הסדין.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
טפטוף עם שמן זית ומפזרים מלח. צלוי במשך 30 דקות, ואז להפריש cool.In סיר מרק, להמיס את החמאה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מוסיפים את הבצל והזיעה עד למכרז, כ 5 דקות. (זה בסדר אם הבצל מתחיל לקרמל).לסחוט את השום הקלוי מעורם ולהוסיף את השום, העגבניות, וכל מיצים לתוך סיר המרק, יחד עם בזיליקום ומניות עוף. התאם את החום לגובה בינוני ובשל במשך כ -15 דקות.בינתיים, תכין את הכריכים. מבשלים את הבייקון במחבת בינונית על חום בינוני גבוה עד שכל השומן כבר שניתנו והבייקון הוא פריך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייהחמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מעבירים למגבת נייר לניקוז.מחלקים את הקמבולה בין 4 פרוסות לחם ומעל כל אחד עם כמה עלים של בזיליקום ו 2 רצועות של בייקון פריך. למעלה סתימות עם חתיכת הלחם השנייה כך שיש לך 4 כריכים.
מרכיבים שתצטרך
קמבוזולהקמבוזולה
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
5
מחממים מחבת מחבת או מחבת על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים את החמאה, כמה כפיות לכל כריך, ומטגנים את הכריכים בקבוצות עד חום זהוב על הקרקעית, כ 3 דקות. הפוך את הסנדוויצ ' ים (הוספת חמאה נוספת) ובשל עד ששני הצדדים יהיו בצבע חום זהוב והגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
7
מעבירים את הכריכים ללוח חיתוך וחותכים כל אחד ל -6 חתיכות קטנות. (הערה של קתי: אם אתה רוצה להשתמש בעיתונות פניני שלך, לחמם אותו לחום בינוני גבוה וגריל את הכריכים עם המכסה סגור עד הגבינה נמסה הלחם קלוי, 4 עד 5 דקות.)
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
עיתונות פניניעיתונות פניני
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
8
הסר את המרק מהחום. באמצעות בלנדר טבילה, מחית את המרק עד חלקה לחלוטין. מערבבים ב (לא להתמזג!) the heavy cream. לטעום ולהתאים את התיבול.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
9
מקשטים עם עלי בזיליקום טריים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
10
מגישים את הכריכים חמים לצד מרק העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
מרק עגבניותמרק עגבניות