גבינה כחולה-שטרודל תפוחים
, המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 4 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל של 151 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים. אם יש לכם מיץ לימון, טימין, פירורי לחם ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 14%. הציון הזה די גרוע. נסו שטרודל תפוחים מיני, שטרודל תפוחים אישי, ו שטרודל תפוחים מיני (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה שלבו את התפוחים, מיץ הלימון, הטימין, אגוז המוסקט והפלפל. לזרוק למעיל.
מוסיפים גבינה ואגוזי מלך; מניחים בצד.
מניחים דף אחד של בצק פילו על משטח עבודה.
מברישים בחמאה ומפזרים 2 כפות פירורי לחם.
שכבה עם שני גיליונות נוספים של פילו, צחצוח כל גיליון בחמאה ומפזרים פירורי לחם.
שכבה עם יריעת פילו נוספת. (שמור על בצק הפילו שנותר מכוסה בניילון ומגבת לחה כדי למנוע התייבשותו.)
כפית 1-1 / 2 כוסות תערובת תפוחים לאורך הקצה הארוך של פילו עד 2 אינץ'. של קצוות. מקפלים צדדים ארוכים 2 פנימה. מעל מילוי.
מגלגלים סגנון ג ' לי רול, החל בצד ארוך. חזור, עושה עוד שני שטרודל.
העבירו שטרודל ל -15 אינץ ' מרופד בנייר קלף. איקס 10-אין. איקס 1-אין. תבנית אפייה. עם סכין חדה, לחתוך חריצים בחלק העליון של כל שטרודל.
אופים בחום של 375 מעלות למשך 20-25 דקות או עד להזהבה.