קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות12
ציון בריאות4
מגזין

גבינת מק אנד אפויה טעימה

גבינת מק אנד אפויה טעימה
תשכחו לצאת לאכול או להזמין אוכל בכל פעם שאתם חושקים באוכל אמריקאי. נסו להכין גבינת מק אן אפויה טעימה בבית. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. למנה העיקרית הזו יש 460 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 12. 441 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם קמח, חלב, חלמון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 44%. הציון הזה די טוב. מק אנד צ'יז אפוי קל יותר המכונה מק אנד צ' יז צמחוני מוסתר, פנקו דלעת קרושה וגבינת עיזים מק וגבינה אפויים, ו מק וגבינה אפויים דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס). מרפדים תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ ' בנייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
הביאו סיר מים גדול לרתיחה. מבשלים מקרוני מרפק במים הרותחים, מערבבים מדי פעם עד שהם כמעט מבושלים ומוצקים לנגיסה, בערך 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מקרוני מרפקמקרוני מרפק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מסננים ומעבירים לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מפזרים מקרוני עם 1/2 כפית מלח ומערבבים 1/2 כוס חמאה לפסטה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ'דר ללא שומן מגוררתגבינת צ'דר ללא שומן מגוררת
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
מערבבים 1/4 כוס חמאה, שמנת חמוצה, גבינת שמנת, גבינת צ ' דר חדה וחלמון ביצה יחד בקערה. מערבבים קמח, 1/2 כפית מלח, פלפל קאיין וחלב לתערובת השמנת החמוצה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ ' דר חדהגבינת צ ' דר חדה
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מורחים 1/4 כוס רוטב שמנת חמוצה על תחתית תבנית האפייה המוכנה. מערבבים את רוטב השמנת החמוצה שנותרה למקרוני.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
גבינת צ'דר ללא שומן מגוררתגבינת צ'דר ללא שומן מגוררת
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
7
יוצקים מקרוני לתבנית אפייה על גבי שכבת הרוטב; מפזרים גבינת צ ' דר עדינה על התבשיל.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ ' דר קלהגבינת צ ' דר קלה
גבינת צ'דר ללא שומן מגוררתגבינת צ'דר ללא שומן מגוררת
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
8
אופים בתנור שחומם מראש עד לחימום ותוספת הגבינה נמסה, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות

יין מומלץ: Lambrusco, ריזלינג, Chenin Blanc

ניתן לשלב מקרוני וגבינה עם למברוסקו, ריזלינג ושנין בלאן. עם מק וגבינה עשירים וגבינים תרצו לנקות את החיך במשהו פריך וחומצי. אנו ממליצים על שנין בלאן, ריזלינג או למברוסקו יבש אם יש לך מצב רוח לאדום. אתה יכול לנסות אלפרדו ברטולני רוז למברוסקו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-13 דולר לבקבוק.
אלפרדו ברטולני רוז למברוסקו
אלפרדו ברטולני רוז למברוסקו
למברוסקו יבש עם צבע דובדבן אדום בהיר. עדין ועדין, יש לו ניחוח ריחני ושילוב נפלא של פירות וחומציות. המאפיינים שלו הופכים את היין הזה למתאים למתחילים, כמו גם למנות ראשונות ושניות.