גבינת עיזים סיד
עם כפית ציון של 19% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו עוגת גבינה גבינת עיזים מיני דלעת, גבינת עיזים עם גרגרי יער קיץ, ו גבינת עיזים כתומה + סירופ רימונים (מתכונים דומים).
הוראות
דופק 2 כפות פיסטוקים במעבד מזון רק עד קצוץ דק.
הוסף 1/2 כוס פירורי קרקר גרהם ו 3 כפות חמאה מומסת; דופק עד מעורבב היטב. תערובת כפית באופן שווה לתוך 12 כוסות מחבת שומן קלות; לחץ בחוזקה על תחתית.
מקציפים גבינת שמנת רכה גבינת עיזים במהירות בינונית עם מערבל לעמוד כבד עד חלקה; בהדרגה להוסיף דבש, מכות עד מעורבב.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. מערבבים בקליפה סיד ומיץ; יוצקים את הבלילה באופן שווה לתוך מחבת מאפין מוכן.
מניחים מחבת מאפין במחבת broiler רדודה.
הוסף מים חמים למחבת broiler לעומק של 1/2 אינץ ' (באמצע הדרך לחלק העליון של כוסות מאפין).
אופים ב 300 במשך 20 עד 25 דקות או עד המשרד מעט במרכז. בזהירות להסיר מהתנור, ולתת לעמוד באמבט מים במשך 10 דקות.
הסר מחבת מאפין מאמבט מים כדי מתלה חוט, ולתת מגניב לחלוטין. כיסוי וצינה 8 שעות.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה לפני ההגשה. הפעל סכין סביב הקצוות כדי להסיר עוגות גבינה מחבת.
הערה: כדי למנוע את תערובת פירור מלקבל על הידיים שלך, לכסות את האצבעות שלך עם ניילון לעטוף כאשר אתה לוחץ על התערובת לתוך כוסות מאפין. אם יש לך אחד, טארט tamp גם עובד טוב בשביל זה.