אם יש לכם גבינת פרמזן-רג'יאנו, חלב, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט כקינוח. וזה טוב. נסו Tortelloni di Fagioli: שעועית מלאה Tortelloni, שומר עם שקדים, ענבים, זיתים, תאנים מיובשות וגבינה, ו שומר מקורמל & גבינת עיזים Flatbread (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה גדולה, מועכים את גבינת העזים עם חלב עד רך.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים עשבי תיבול, אגוז מוסקט, 1/4 כוס גבינה, מלח ופלפל ומערבבים היטב. להכניס למקרר עד המשרד, 30 דקות או יותר.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
3
באמצעות מכונת פסטה, לרדד את הפסטה להגדרה הדקה ביותר ולאחר מכן לחתוך את הסדינים לריבועים 4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטה
4
מניחים 1 כף גבינת עיזים מילוי במרכז כל ריבוע 4 אינץ'. מקפלים את הפינות המנוגדות יחד כדי ליצור משולש ולחץ על הקצוות יחד בחוזקה כדי לאטום. להביא את הנקודות הארוכות של המשולש יחד ולהצטרף עם לחץ אצבע המשרד. המשיכו למלא ולעצב את טורטלוני, על גליונות עוגיות, בין שכבות של נייר שעווה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזים
20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
מניחים 6 ליטרים של מים לתוך סיר פסטה, מביאים לרתיחה ומוסיפים 2 כפות מלח. זרוק את tortelloni לתוך המים הרותחים ומבשלים עד מכרז, 3 עד 5 דקות. בזהירות לנקז את tortelloni היטב, שמירה על כוס אחת של מי הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות
מתכון לפיצוצ'רי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
בינתיים, במחבת סאוט, חמאת חום וכוס 1/4 של מי הפסטה יחד עד חמאה נמסה ויוצרת תחליב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים tortelloni מבושל, שברי שומר וגלידת תפוז למחבת כדי חום בעדינות מעיל עם רוטב, על 1 דקה. מחלקים על 4 צלחות מחוממות, ציפוי tortelloni עם שברי שומר וגרידת תפוז. סיים עם קומץ של אבק שומר ואת שאר Parmigiano-רג ' יאנו.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
Parmigiano Reggiano
20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
הפוך תל של הקמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. הפוך באר באמצע הקמח ולהוסיף את הביצים, שמן וכל טעם אחר שתבחר. באמצעות מזלג, להכות יחד את הביצים, שמן וטעמים ולהתחיל לשלב את הקמח מתחיל עם השפה הפנימית של הבאר. כשאתם מרחיבים את הבאר, תמשיכו לדחוף את הקמח למעלה כדי לשמור על צורת הבאר. אל תדאג כי בשלב הראשוני הזה נראה מבולגן. הבצק יתחבר כאשר 1/2 מהקמח משולב. התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, באמצעות כפות הידיים בעיקר. ברגע שיש לך מסה מלוכדת, להסיר את הבצק מן הלוח לגרד את כל שמאל על חתיכות פריך. מעט קמח הלוח ולהמשיך ללוש במשך 3 דקות נוספות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. המשך ללוש עוד 3 דקות, לזכור לאבק את הלוח שלך בעת הצורך. לעטוף את הבצק בפלסטיק ולאפשר לנוח במשך 30 דקות בטמפרטורת החדר. הערה: אין לדלג על חלק לישה או מנוחה של מתכון זה, הם חיוניים עבור פסטה קלה.