גבינת תירס ועזים טורטיות
המתכון תירס גבינת עיזים Quesadillas יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 1 שעה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 239 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קלח תירס, פלפל חריף בגריל, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 40 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה עובד טוב כמו מתאבן. נסו גבינת עיזים וקסדיות תירס קלויות, גבינת עיזים וקסדיות מנגו, ו טורטיות גבינה ואספרגוס (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים תירס על צלחת גריל משומנת מחוממת (או גריל או ברביקיו) עד השחמה קלה ומכרז; כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לחתוך גרעינים מקלח.
מורחים גבינה על טורטיות. ארבעת הראשונים של טורטיות עם תירס, פלפלים, צ ' ילי וכוסברה, העונה; העליון עם טורטיות שנותרו. לחץ סביב הקצוות בחוזקה כדי לאטום quesadillas.להמיס חמאה במחבת בינונית; לבשל קסדיות, אחד בכל פעם, עד השחמה שני הצדדים מחומם דרך.
מגישים קסדיות עם פלחי תרד וליים.עוד מתכונים מקסיקניים על מזון הרפובליקה: חזרה ליסודות: שעועית אדומה מתכון אורז
סלט עוף מקסיקני' ריק Bayless עם ממרח אבוקדו ומתכון רומיין טרי
הלך לדוג: טאקו שפמנון עם מתכון לסלט צ ' יפוטלה
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות את עמק Willamette יקבים כל אשכול רוזה של פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
![עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר]()
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
ורוד בהיר בצבע עם ניחוחות של תות עסיסי, דובדבן, ליצ ' י טרופי וקרם וניל, אבטיח, תותים ושמנת, דובדבן אדום ויערה. יבש עם גוף בינוני, פה עגול וטעמים תוססים של נקטרינה, אפרסק, יערה ומינרליות. החומציות המרעננת יוצרת גימור תוסס ונקי.Rosé זה הוא יין רב תכליתי כדי להתאים עם מזון כפי שהוא יכול לעמוד בפני מאכלים מורכבים עדיין נוח עם סלטים פשוטים וירקות עונתיים. תוכלו ליהנות עם מחווני סלמון, אהי טונה, קארי ירקות, ברוסקטה, קבב עוף בלסמי, לחמים שטוחים, סלטי ניסואז, גבינות ולוחות charcuterie. מגישים מקורר.