גולאש פפריקה מעושנת לבישול איטי עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני המנות העיקריות שלך. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 45 גרם חלבון , 18 גרם שומן , ובסך הכל 483 קלוריות . מתאים ל-8 מנות. , מתכון זה מכסה 31% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 43 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. גשו לסופר וקנו שום, בצל, מים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופאי. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . עם ציון של 92% , המנה הזו מדהימה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: מרק קרם פטריות עם פפריקה מעושנת ואורז חום , תבשיל קייל וחומוס עם כמון, פפריקה מעושנת וליים , וגולאש אוסטרי .
הוראות
1
מחממים 1 כף שמן במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. מבשלים ומערבבים בצל עד שהם מתרככים ומתחילים להשחים בקצוות, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
מוסיפים את השום ומבשלים דקה אחת.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
3
מעבירים את התערובת לסיר בישול איטי. מכסים ומכוונים את הכיריים לנמוך.
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
4
מערבבים יחד פפריקה, מלח ופלפל בקערה גדולה. זורקים את קוביות הבשר בתערובת הפפריקה עד לציפוי אחיד.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טריים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
מים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מחממים כף אחת מהשמן במחבת על אש בינונית-גבוהה. מכניסים שליש מקוביות הבקר למחבת ומבשלים עד להשחמה יפה מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צהוב מתוק, חתוך לחתיכות בגודל 3/4 אינץ'
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
6
מעבירים לסיר לבישול איטי.
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
7
יוצקים 2 כפות מים למחבת ומגרדים את החתיכות השחומות מהמחבת; יוצקים נוזלים לבישול האיטי. זה מונע מהפפריקה להישרף כאשר משחים את מנות הבקר הבאות.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טריים
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
8
מוסיפים עוד כף שמן למחבת ומבשלים את המנה הבאה באותו אופן; חזור על המנה השלישית.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
9
מערבבים את רסק העגבניות ואת שאר המים לתוך הסיר האיטי; לְכַסוֹת. מבשלים על גבוה במשך 4 עד 5 שעות (או על נמוך במשך 6 עד 9 שעות).
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
10
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על אש גבוהה. מערבבים פנימה את אטריות הביצים, ומבשלים ללא מכסה, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהאטריות התבשלו, אך עדיין יציבות לביס, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף
מתכון לפיצוצ'רי
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
11
לְנַקֵז.
12
מגישים גולאש על אטריות עם כף שמנת חמוצה וענף פטרוזיליה.