גיא מבשל עם ילדים: חלצי החזיר של ג'סי עם רוטב סיידר תפוחים
גיא מבשל עם ילדים: חלצי החזיר של ג'סי עם רוטב סיידר תפוחים עשויים להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים העיקרית שלך. מתכון זה מכין 4 מנות עם 1039 קלוריות, 51 גרם חלבון, ו 37 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 41% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-36 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם סוכר חום, שום, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 87%. ציון זה הוא סופר. נסו גיא מבשל עם ילדים: חלצי החזיר של ג'סי עם רוטב סיידר תפוחים, גיא מבשל עם ילדים: חזה עוף תפוח החמוציות של מיקאלה, ו גיא מבשל עם ילדים: אי ג'יי ופסטה של גיא עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
1
קולים את הבצלים במחבת טפלון על אש בינונית-גבוהה בחמאה למשך 1 עד 2 דקות, ואז הוסיפו את התפוחים.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים פנימה את המרווה, הטימין, השום, הסוכר החום, המלח, הפלפל ומיץ התפוחים, ואז סוחטים את חצי הלימון לתערובת. מבשלים ומערבבים בעדינות עד שמיץ התפוחים מצטמצם והבצל שקוף, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מוסיפים את התרד לתערובת, מכסים את התבנית ומבשלים עד שהתרד נבול, כ -2 דקות. אתה לא רוצה לבשל את התרד יתר על המידה, פשוט לנבול אותו. טעם לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחה
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
עבור חזיר: מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
מניחים תבנית מוקפצת חסינת תנור על אש בינונית-גבוהה וממיסים 1 כף חמאה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מפזרים את החזיר במלח ופלפל ובעזרת מלקחיים מניחים את החלציים בחמאה החמה. משחימים את החזיר ביסודיות מכל הצדדים, 7 עד 8 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
7
מעל את החזיר עם עלי המרווה, הטימין (היזהר מכיוון שהטימין עלול להתפצח) ושום.
מרכיבים שתצטרך
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
שום גויה®
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
8
מוסיפים את יתרת 1 כף החמאה ומכניסים לתנור. מבשלים את החזיר 20 עד 30 דקות, אך הקפידו לא לבשל יתר על המידה. הטמפרטורה הפנימית צריכה לקרוא 160 מעלות פרנהייט על מדחום בשר. (אם אתם מודאגים מבישול יתר, הפכו את התנור לחום תוך כדי סיום שאר המנה.)
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
מים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
מעבירים את החזיר לפלטה, אוהל עם מעט נייר כסף ונותנים לנוח.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
10
מוציאים את העלים השלמים מהתבנית המוקפצת.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
לרוטב: במחבת השחמת את החזיר, ממיסים את החמאה על אש בינונית עד בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
מפזרים את הקמח למיצי התבנית החמים ומקציפים יחד ליצירת רוקס. ממשיכים להקציף ולבשל את הרוקס עד שהוא הופך לחום בהיר, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
מקציפים פנימה את סיידר התפוחים וממשיכים לערבב.
מרכיבים שתצטרך
סיידר תפוחים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
14
יוצקים מרק עוף ומרתיחים את התערובת עד שהרוטב סמיך, 5 עד 7 דקות תלוי בעובי הרצוי. סוחטים את חצי הלימון לתערובת. טעם לתיבול (מלח, פלפל וכו').
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
למרקם חלק וניתן למריחה
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
15
מפזרים פנימה את עלי הטרגון הקרועים. מסיימים בהקצפה של השמנת.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
16
להגשה: מחלקים את מטגן הבצל-תפוח בין 4 צלחות. פורסים את החזיר ומחלקים על מטגן הבצל-תפוח. מכסים את החזיר ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
17
מקשטים במעט טימין ו טריז לימון.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
18
מגישים עם קוסקוס ואספרגוס.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות