גיא מבשל עם ילדים: חלצי החזיר של ג'סי עם רוטב סיידר תפוחים
גיא מבשל עם ילדים: חלצי החזיר של ג'סי עם רוטב סיידר תפוחים עשויים להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים העיקרית שלך. מתכון זה מכין 4 מנות עם 1039 קלוריות, 51 גרם חלבון, ו 37 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 41% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-36 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם סוכר חום, שום, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 87%. ציון זה הוא סופר. נסו גיא מבשל עם ילדים: חלצי החזיר של ג'סי עם רוטב סיידר תפוחים, גיא מבשל עם ילדים: חזה עוף תפוח החמוציות של מיקאלה, ו גיא מבשל עם ילדים: אי ג'יי ופסטה של גיא עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
1
קולים את הבצלים במחבת טפלון על אש בינונית-גבוהה בחמאה למשך 1 עד 2 דקות, ואז הוסיפו את התפוחים.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
מוסיפים פנימה את המרווה, הטימין, השום, הסוכר החום, המלח, הפלפל ומיץ התפוחים, ואז סוחטים את חצי הלימון לתערובת. מבשלים ומערבבים בעדינות עד שמיץ התפוחים מצטמצם והבצל שקוף, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1 עד 1-1/3 כוסות מים
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מוסיפים את התרד לתערובת, מכסים את התבנית ומבשלים עד שהתרד נבול, כ -2 דקות. אתה לא רוצה לבשל את התרד יתר על המידה, פשוט לנבול אותו. טעם לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחה
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
עבור חזיר: מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מניחים תבנית מוקפצת חסינת תנור על אש בינונית-גבוהה וממיסים 1 כף חמאה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
6
מפזרים את החזיר במלח ופלפל ובעזרת מלקחיים מניחים את החלציים בחמאה החמה. משחימים את החזיר ביסודיות מכל הצדדים, 7 עד 8 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
7
מעל את החזיר עם עלי המרווה, הטימין (היזהר מכיוון שהטימין עלול להתפצח) ושום.
מרכיבים שתצטרך
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
8
מוסיפים את יתרת 1 כף החמאה ומכניסים לתנור. מבשלים את החזיר 20 עד 30 דקות, אך הקפידו לא לבשל יתר על המידה. הטמפרטורה הפנימית צריכה לקרוא 160 מעלות פרנהייט על מדחום בשר. (אם אתם מודאגים מבישול יתר, הפכו את התנור לחום תוך כדי סיום שאר המנה.)
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
מים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
מעבירים את החזיר לפלטה, אוהל עם מעט נייר כסף ונותנים לנוח.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
10
מוציאים את העלים השלמים מהתבנית המוקפצת.
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
11
לרוטב: במחבת השחמת את החזיר, ממיסים את החמאה על אש בינונית עד בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
12
מפזרים את הקמח למיצי התבנית החמים ומקציפים יחד ליצירת רוקס. ממשיכים להקציף ולבשל את הרוקס עד שהוא הופך לחום בהיר, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
13
מקציפים פנימה את סיידר התפוחים וממשיכים לערבב.
מרכיבים שתצטרך
סיידר תפוחים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
14
יוצקים מרק עוף ומרתיחים את התערובת עד שהרוטב סמיך, 5 עד 7 דקות תלוי בעובי הרצוי. סוחטים את חצי הלימון לתערובת. טעם לתיבול (מלח, פלפל וכו').
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
למרקם חלק וניתן למריחה
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
15
מפזרים פנימה את עלי הטרגון הקרועים. מסיימים בהקצפה של השמנת.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
16
להגשה: מחלקים את מטגן הבצל-תפוח בין 4 צלחות. פורסים את החזיר ומחלקים על מטגן הבצל-תפוח. מכסים את החזיר ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
17
מקשטים במעט טימין ו טריז לימון.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
18
מגישים עם קוסקוס ואספרגוס.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות