גיבורי פרמזן חצילים עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 67 גרם חלבון, 65 גרם שומן, ובסך הכל 1493 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם מלח, קמח, חצילים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בלחם אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת קפה לחם בננה כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 80%. נסו כריכי סופרבול (: גיבורי פרמזן עוף עם בזיליקום), צ'יפס חצילים אפוי פריך עם רוטב טבילה מרינרה (צ' יפס פרמזן חציל אקאן!), ו גיבורי כדורי בשר עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
מחממים שמן זית בסיר כבד של 4 עד 5 ליטר על אש בינונית עד שהוא חם אך לא מעשן, ואז מטגנים בצל, תוך ערבוב מדי פעם, עד להזהבה, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2
מוסיפים שום ומטגנים, תוך ערבוב, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
3
מוסיפים מחית עגבניות, 1/2 כפית מלח ו-1/4 כפית פלפל ומבשלים, ללא כיסוי, תוך ערבוב מדי פעם, עד להסמכה קלה, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
כדי להפוך את החציל: לזרוק פרוסות חצילים עם 1 כפית מלח במסננת להגדיר מעל קערה, ואז לתת לעמוד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מערבבים יחד קמח, נותרים 1/2 כפית מלח, ונותרים 1/2 כפית פלפל בקערה רדודה, ואז מערבבים יחד פירורי לחם ופרמיג 'אנו-רג' יאנו בקערה רדודה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
Parmigiano Reggiano
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מחפרים פרוסות חצילים בקמח, מנערים עודפים, ואז טובלים בביצה, נותנים לעודף לטפטף, ומחפרים בפירורי לחם עד לציפוי אחיד.
מחממים שמן צמחי במחבת כבדה עמוקה בגודל 12 אינץ ' על אש בינונית-גבוהה עד שהיא חמה אך לא מעשנת, ואז מטגנים חצילים 4 פרוסות בכל פעם, הופכים פעם אחת, עד להזהבה, 2 עד 3 דקות למנה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
אורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מעבירים בעזרת מלקחיים למגבות נייר לניקוז.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
11
מסדרים חצאים תחתונים של כיכרות לחם על תבנית גדולה עם נייר אפייה גדול אחר, כולם עם דפנות חתוכות כלפי מעלה.
מרכיבים שתצטרך
כיכר לחם
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
12
מורחים 1/4 כוס רוטב עגבניות על כל חלק עליון ותחתון. מחלקים חצילים בין חצאים תחתונים, חופפים מעט פרוסות. מעל כל כריך (פנים פתוחות) 1/4 כוס רוטב עגבניות ורבע מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
אורזו או פסטה בצורת אורז
לחם אגוזי מלך וצימוקים
13
אופים כריכים פתוחים בשליש התחתון של התנור עד שהגבינה נמסה, כ -3 דקות. כשהגבינה מתחילה להימס, הכניסו צמרות כיכרות לשליש העליון של התנור ואפו עד שהקצוות מזהיבים, 3 עד 4 דקות (צפו בצמרות מקרוב; הם נשרפים בקלות). שים צמרות על תחתיות להכנת כריכים, ואז פורסים לחתיכות הגשה.