גילה: דינוזאור בר-B-Que סודי ביותר משך חזיר תהליך עישון
מתגלה: דינוזאור בר-B-Que סודי ביותר משך חזיר תהליך עישון הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 556 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 30 גרם שומן. גשו לסופר וקנו סוכר במלח הכשר, בצל מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל מגורען אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכון זה של רפובליקת מזון יש 83 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 9 שעות ו-20 דקות. נסו Chipotle קלוי איטי חזיר-Chipotle מוסיף מגע כזה מיוחד חזיר משך, כולם ירצו לדעת את הסוד שלך, המרכיב הסודי (צ'יפוטלה): עישון צ' יפוטלה דגים מטוגנים, ו בירה לבישול איטי משך חזיר & BBQ משך כריכי חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את כל החומרים יחד בקערה. יהיה לך שאריות לשפשף.עבור ישבן חזיר מנגל:לזרוק 9 כוסות של שבבי עץ היקורי בקערה, לכסות עם מים, ולתת להם לספוג במשך חצי שעה בערך.
מסננים ומחלקים אותם בין 6 ריבועים של רדיד אלומיניום. לעטוף לתוך מנות בודדות, ניקוב חורים בחלק העליון. הגדר בצד
משוך את מתלה הגריל ולהדליק את הגריל. בזמן שזה קורה, מערבבים יחד את השמן ואת לשפשף. תמרח את זה על התחת של החזיר. לאחר הגחלים הם טובים וחמים, ערימת אותם בצד אחד של החלק התחתון של הגריל ולהגדיר 2 של מנות שבבי עץ ממש על הגחלים. מיקום מחבת טפטוף מלא ½ אינץ ' של מים בצד מול הגחלים.
תחזיר את מתלה הגריל למקומו. הגדר את התחת חזיר, צד שומן למעלה, על מחבת טפטוף, ולסגור את המכסה. לאחר כחצי שעה, לבדוק את טמפרטורת הגריל. זה צריך להתיישב עד 225° עד 250°. אם זה חם יותר, לסגור את חורי האוורור. אם זה קריר, לפתוח אותם קצת. בדוק את הטמפרטורה של הגריל כל שעה במשך 7 עד 8 השעות הבאות ולבצע התאמות. אם הטמפרטורה יורדת עד 200° או פחות, להוסיף כמה לבנות חדשות חמות לערימה של גחלים אפורות, לסגור את המכסה, ולפתוח את חורי האוורור קצת. להגיע לגריל עם כמה מלקחיים לאחר התחת חזיר כבר עישון במשך 1 ½ שעות, ולהסיר את החבילות הישנות של שבבי עץ. לזרוק שתי מנות חדשות של שבבי עטוף בנייר כסף על הגחלים. חזור אחרי עוד 1 וחצי שעות. לאחר קתות חזיר היה על הגריל במשך 4 עד 5 שעות, יש לך להשיג את החדירה עשן הצורך. זה צריך להיות חום מהגוני עשיר, ואת הטמפרטורה הפנימית צריך להיות על 155°. לתפוס את הבשר עם מלקחיים, להסיר אותו מן הגריל לעטוף אותו בחוזקה בנייר כסף.
שים את קת החזיר עטופה בנייר כסף בחזרה על מחבת הטפטוף ולכסות את הגריל. עכשיו אתה אוטם את העסיסיות של הבשר בזמן שאתה ממשיך לבשל. זה ייקח עוד 3 עד 3 וחצי שעות. אז להמשיך לעבוד כדי לשמור על טמפרטורה זוגית של 225° עד 250°. החזיר נעשה כאשר אתה יכול לדחוף למטה על נייר וזה לא קפיץ בחזרה או כאשר אתה יכול לשלוף את עצם הלהב הכתף בקלות ללא התנגדות רבה מאוד. הרם את התחת חזיר עטוף בנייר כסף את הגריל ולתת לו לנוח (עדיין מכוסה בנייר כסף) במשך 10 עד 15 דקות. פתח את רדיד ולפשט את כובע השומן על גבי הבשר, ולאחר מכן לשלוף את הכתף (אם לא כבר). בזהירות למשוך את הבשר בנפרד, הסרת כל שומן גלוי ורקמת חיבור. לגרוס את הבשר על ידי למעוך אותו בין האצבעות שלך - הבשר הכהה יהיה לגרוס בקלות, אבל ייתכן שיהיה עליך לפרק את הבשר הלבן למיתרים.
שים את החזיר משך לתוך תבנית אפייה ויוצקים את רוטב Mutha על זה. השתמש בו מיד, או לכסות אותו בנייר כסף ולחמם מחדש בתנור 200°. עכשיו הוא מוכן לארוז לחמניות לכריכים. הקפד לשרת קצת רוטב Mutha יותר ליד השולחן.עוד מתכונים ברביקיו על רפובליקת מזון:Monkfish ברביקיו על העצם
בייקון בגריל עם רוטב סטייק