קושימומחה
מוכן ב35 דק.
מנות35
ציון בריאות10
מגזין

גינה ללא אפייה-לזניה טרייה

גינה ללא אפייה-לזניה טרייה
לא לאפות גינה-לזניה טרי יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-35 מנות. מנה אחת מכילה 49 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. אם יש לכם רוטב פסטה, גבינת פרמזן, פטריות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. נסו לזניה טרייה, גן קפונטי-פסטה עם טעמי גן טריים (יום שני ללא בשר), ו לזניה גינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים אטריות לפי הוראות החבילה, השמטת מלח. בינתיים, לערבב ריקוטה, גבינה גרוסה, 3 כף. פרמזן ובזיליקום עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
עם מגע של פילדלפיה®, מחולקתעם מגע של פילדלפיה®, מחולקת
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
שמן חום במחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים פטריות; מבשלים 4 דקות., ערבוב לאחר 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
4
להוסיף שום; לבשל 1 דקות. או עד השום הוא ריחני ופטריות רכות משחימים, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים ברוטב פסטה; מבשלים על חום בינוני 5 דקות. או עד מחומם דרך, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
שום גויה®שום גויה®
5
הסר מהחום.
6
מוסיפים תרד; מערבבים עד תרד נבול מצופה באופן שווה עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
7
מורחים 1/2 כוס רוטב על החלק התחתון של 8 אינץ ' מרובע מיקרוגל צלחת; העליון עם 4 חתיכות אטריות, חצי תערובת הגבינה ו 1/3 כוס של הרוטב הנותר. חזור על שכבות. למעלה עם שאריות אטריות, רוטב ופרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
8
מיקרוגל על 4 עד 5 דקות גבוהות. או עד מחומם דרך תוסס סביב הקצוות.
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
9
בואו לעמוד 5 דקות. לפני ההגשה.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות ברון Ricasoli Castello di Brolio קיאנטי Classico Gran Selezione. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 60 דולר לבקבוק.
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
# 28 יין ב -50 העליון של VinePair של 2018צבע אדום אודם בצבע אדום עם אף דק של אוכמניות הערות דומדמניות שחורות, רמזים בלסמיים ומתובלים. היין מציג מבנה חומצה מעולה, טאנינים מאוזנים היטב ואלגנטיים. ההשפעה בפה היא קטיפתי ועקבית.