קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 20 דק.
מנות3
ציון בריאות20
מגזין

גלופ טוב

גלופ טוב
אם יש לך בייקון, בצל ירוק, מיונז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 8 שעות ו-20 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : גלופ, גלופ חמוציות, ו צלי חזיר וטוב בשבילך אתגר.

הוראות

1
מניחים בייקון במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה עד חום שווה.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
ניקוז על מגבות נייר וקרמבל.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
3
מערבבים יחד את בייקון מתפורר, גבינת צ ' דר, בצל ירוק, ומיונז. הקפיאו לילה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ ' דרגבינת צ ' דר
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות
בצל ירוקבצל ירוק
מיונזמיונז