גלופ טוב
אם יש לך בייקון, בצל ירוק, מיונז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 8 שעות ו-20 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : גלופ, גלופ חמוציות, ו צלי חזיר וטוב בשבילך אתגר.
הוראות
מניחים בייקון במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה עד חום שווה.
ניקוז על מגבות נייר וקרמבל.
מערבבים יחד את בייקון מתפורר, גבינת צ ' דר, בצל ירוק, ומיונז. הקפיאו לילה לפני ההגשה.