גלידה רוסית חומה
צריך קינוח ללא גלוטן וצמחוני? גלידה רוסית חומה יכולה להיות מתכון מרהיב לנסות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 371 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה של Allrecipes יש 43 אוהדים. אם יש לכם מלח, שוקולד, חלמונים ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. כמה אנשים באמת אהבו את המנה המזרח אירופאית הזאת. הכנת המנה לוקחת כ 8 שעות ו-20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 22%. נסו עוגיות תות וגלידת שמנת, גלידת אבוקדו, ו גלידת אבוקדו (לא נטישה) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים חלב, סוכר ומלח בסיר על חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד התערובת היא מהבילה, על 5 דקות.
מקציפים חלמונים בכוס מדידה. המשך להכות תוך הוספת תערובת חלב חם בהדרגה, 1 כף בכל פעם, עד תערובת חלמון אמצעים על 1 כוס.
יוצקים תערובת חלב ביצה בחזרה לסיר ומוסיפים שוקולד; מערבבים עד שהשוקולד נמס, כ 5 דקות.
מערבבים שמנת כבדה, וודקה, ליקר בטעם קפה, ותמצית וניל לתערובת שוקולד. מקררים עד מקורר לחלוטין.
יוצקים תערובת לתוך מכונת גלידה להקפיא על פי הוראות היצרן. האלכוהול מוריד באופן משמעותי את נקודת ההקפאה כך שמייצר הגלידה יביא רק את התערובת לברד קר. אפשר גלידה להבשיל במקפיא במשך כמה שעות עד המשרד.