קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

גלידות תפוחים חמות

גלידות תפוחים חמות
גלידות תפוחים חמות דורשות בערך 35 דקות מתחילתו ועד סופו. צופה בדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב יש 375 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן למנה. אתה מקבל קינוח המגיש 12. גשו לסופר וקנו מיץ תפוזים, קינמון טחון, מיץ לימון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 24%, המנה הזו די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון חם פאדג'גלידות, חם פאדג'גלידות, ו חם פאדג'גלידות.

הוראות

1
בסיר על אש בינונית מביאים לרתיחה סוכר, מיצים וקינמון. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, למשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסלקמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסל
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מוסיפים תפוחים ומחזירים לרתיחה. מנמיכים את האש; מעל ומבשלים במשך 15 דקות או עד שהתפוחים רכים.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
3
מגישים חם על גלידה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
4
מפזרים קינמון אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסלקמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסל

יין מומלץ: קרם שרי, קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת, יציאה, יין קינוח, מוסקטו, Moscato Dasti

קרם שרי, שרי ופורט הם בחירה מצוינת עבור גלידה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם האחוזה של נ.ו. ג ' ונסון עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
ג ' ונסון ן קרם שרי
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "