קושימומחה
מוכן ב26 שעות, 50 דק.
מנות2
ציון בריאות63
מגזין

גלידת בננה עם מרשמלו צ'ילי פלפל

גלידת בננה עם מרשמלו צ'ילי פלפל
המתכון בננה סאנדיי עם מרשמלו פלפל צ'ילי יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 26 שעות ו-50 דקות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה קלוריות 5486, 92 גרם חלבון ו 232 גרם שומן. גשו לסופר וקנו סוכר, בננות, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. נסו שעועית וניל מרשמלו פלפל שחור, בננה רויאל סאנדיי, ו עוגת גלידת בננה (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את מרשמלו פלפל צ ' ילי. אבק קצת קורנפלור לתוך תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
מרשמלומרשמלו
עמילן תירסעמילן תירס
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
2
מניחים את החלבונים בקערת מיקסר עומדת. בסיר קטן עם מדחום ממתקים, לשים את הסוכר, מים, גלוקוז, להביא לרתיחה. כאשר הסירופ מגיע 248 מעלות F, להתחיל להצליף את החלבונים ביצה במהירות גבוהה. להמשיך להרתיח את הסירופ עד שהוא מגיע 266 מעלות F. לשמור על המיקסר על ולהסיר את הסירופ מהחום ויוצקים לתוך חלבוני הביצה בזרם דק, יציב בין השוט לבין הצד של הקערה. מנמיכים את מהירות המיקסר בינוני ומערבבים את יריעות הג ' לטין הריכות.
מרכיבים שתצטרך
גיליון ג ' לטיןגיליון ג ' לטין
חלבוניםחלבונים
סירופ גלוקוזסירופ גלוקוז
סירופסירופ
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
מחבת רוטבמחבת רוטב
בלנדרבלנדר
קערהקערה
3
מוסיף את קאיין ואבקת צ ' ילי. מיד לשפוך את המחבת מוכנה. מכסים בניילון נצמד ומשאירים לייבוש למשך 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מחבתמחבת
4
הסר מן המחבת לחתוך עם סכין לתוך 1 על ידי 1 ריבועים אינץ' , ואז לגלגל אותם לתערובת של חלקים שווים של ממתקים סוכר, סוכר, קורנפלור. שמור 1 כוס לאחר כך.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
עמילן תירסעמילן תירס
סוכרסוכר
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
מחבתמחבת
5
כדי להפוך את גלידת וניל. בסיר בינוני, להביא את החלב שמנת כבדה לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת ונילגלידת וניל
שמנת כבדהשמנת כבדה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
6
שלב 3/4 כוס הסוכר עם המייצב, גלוקוז, דקסטרוז, שעועית וניל.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ונילשעועית וניל
סירופ גלוקוזסירופ גלוקוז
סוכרסוכר
7
מוסיפים את התערובת לחלב, מביאים לרתיחה, ואז מערבבים בחלב היבש. במערבל עומד, מקציפים את חלמוני הביצה ואת הסוכר שנותר, עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
אבקת חלבאבקת חלב
סוכרסוכר
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
8
הסר את שעועית וניל מתערובת החלב.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ונילשעועית וניל
חלבחלב
9
יוצקים קצת מתערובת חלב חם לתוך תערובת החלמונים תוך ערבוב על נמוך כדי למתן את החלמונים. ואז בהדרגה לערבב את החלב שנותר. להחזיר את התערובת לסיר עם מדחום ממתקים ולבשל על חום בינוני, ערבוב כל הזמן עד שהוא הגיע 185 מעלות F, על 2 עד 4 דקות. אל תתנו פודינג לרתיחה. מסננים דרך מסננת בסדר לתוך קערה גדולה. מכסים את הצינה באופן רופף ובמהירות על ידי הצבת המיכל באמבט מים קרח, תוך ערבוב מעת לעת. מיד לשים את התערובת לתוך מכונת גלידה. לאחסן במקפיא במשך 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
ממתקיםממתקים
קרםקרם
מיםמים
חלמון ביצהחלמון ביצה
חלבחלב
קרחקרח
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
מחבת רוטבמחבת רוטב
מסננתמסננת
קערהקערה
10
כדי להפוך את tuiles המשולש. מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
חותכים סטנסיל משולש, על ידי חיתוך צורה משולש באמצע צלחת פלסטיק חסון. במערבל עומד עם מצורף משוט, קרם חמאה עד חלקה, גירוד הקערה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
12
מוסיפים סוכר של ממתקים ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
13
מוסיפים חלבונים ביצה קמח עוגה ומערבבים עד רק חלקה, לא על ערבוב. על סחף או גיליון אפייה מצופה קלף, להפיץ הבלילה דק לתוך סטנסיל משולש.
מרכיבים שתצטרך
קמח עוגהקמח עוגה
חלבוניםחלבונים
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
14
הסר את סטנסיל, לחזור עם הבלילה נותרת ואופים עד הזהב, על 10 דקות. להפריש הרחק לחות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
15
כדי להפוך את רוטב השוקולד. בסיר קטן, לשלב מים עם סוכר, סירופ תירס, אבקת קקאו, מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פאדג ' חםרוטב פאדג ' חם
אבקת קקאואבקת קקאו
סירופ תירססירופ תירס
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
16
מוסיפים שוקולד ותמצית וניל ומקציפים עד לקבלת חלקה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
17
במחבת בינונית, מחממים את החמאה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
18
מוסיפים פרוסות בננה ומבשלים עד שהם רכים וחומים זהובים משני הצדדים. מערבבים את שמורות 1 כוס מרשמלו פלפל צ ' ילי לבשל, ערבוב, במשך 3 דקות. Deglaze המחבת עם ליקר בננה ולהסיר את המחבת מהחום.
מרכיבים שתצטרך
ליקר בננהליקר בננה
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
מרשמלומרשמלו
בננהבננה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
19
כדי לשרת, כפית על 3 כפות של תערובת בננה לתוך תחתית כוס מרטיני.
מרכיבים שתצטרך
מרטינימרטיני
בננהבננה
20
מקשטים את החלק העליון עם כמה מרשמלו פלפל צ ' ילי. בעזרת מבער גז פרופאן, תשחימו בעדינות את החלק העליון של המרשמלו. למעלה עם כדור של גלידת וניל וסירופ שוקולד טפטוף על גבי.
מרכיבים שתצטרך
גלידת ונילגלידת וניל
סירופ שוקולדסירופ שוקולד
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
מרשמלומרשמלו
ציוד שתשתמש בו
מבערמבער
21
מקשטים עם משולשי עוגיות 2 ואבק עם סוכר ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
עוגיותעוגיות
22
מגישים באופן מיידי.

מרכיבים

57חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'ליקר בננהליקר בננה2בננות בשלות, קלופים ופרוס 1/2 אינץ ' עבהבננות בשלות, קלופים ופרוס 1/2 אינץ ' עבה10חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'אבקת קקאואבקת קקאו227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'קמח עוגהקמח עוגה1חתיכות טופי הית' ברקאייןקאיין1חתיכות טופי הית' בר1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר של ממתקים, מנופהסוכר של ממתקים, מנופה40חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני85חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שוקולד מריר, קצוץ דקשוקולד מריר, קצוץ דק4larges1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים8larges1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים16largesחלמוניםחלמונים8גיליונותגליונות ג'לטין, לרכך במים קריםגליונות ג'לטין, לרכך במים קרים33חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'מוצקי גלוקוזמוצקי גלוקוז60חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גלוקוזגלוקוז791 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)33חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'אבקת דקסטרוזאבקת דקסטרוז9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס40חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'אבקת חלבאבקת חלב3551 לב מפאלדי טרי אם אפשררצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון5911 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר, בתוספת נוספת לאבק מרשמלוסוכר, בתוספת נוספת לאבק מרשמלו85חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון2מקלותחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח2שעועית וניל, פיצול וגירוד של זרעיםשעועית וניל, פיצול וגירוד של זרעים2חתיכות טופי הית' ברנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® toll houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® toll house791 לב מפאלדי טרי אם אפשררצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת