גלידת בננה קוקוס טבעונית
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. אם יש לכם בננות, סירופ תירס, שמן קוקוס בתול, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. מתכונים דומים: קוקוס קלוי קר לחלוט Banananan גלידה, בננה אננס & קרם קוקוס חלקלק (טבעוני, GF), ו גלידת לבנדר טבעונית.
הוראות
במעבד מזון, בננות פירה ומיץ לימון עד לא גושים להישאר. עם מעבד המזון פועל, לאט לשפוך קוקוס, סירופ תירס, שמן קוקוס, רום, ומלח בנחלים איטיים.
מסננים תערובת לתוך קערה או מיכל ולחץ על פני השטח עם לעטוף פלסטיק כך התערובת אינה חשופה לאוויר. מקררים עד קר מאוד, 3 עד 4 שעות, ואז מחבצים במכונת גלידה על פי הוראות היצרן.
העברה במיכל אטום וצינה במקפיא במשך 3 שעות לפני ההגשה.
בואו גלידה לשבת על הדלפק במשך 10 דקות לפני גורף.