קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

גלידת וניל עם אפרסקים בחומץ בלסמי

גלידת וניל עם אפרסקים בחומץ בלסמי
והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 446 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 27 גרם של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם חומץ בלסמי, ביצים, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פרושוטו עם אפרסקים וחומץ בלסמי, גלידת וניל, ו גלידת שמן זית עם תותים בלסמיים (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר בינוני, לשלב את השמנת, 1 כוס החלב ו 1 כוס הסוכר. חם מעל חום מתון, ערבוב, רק עד אידוי.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
בקערה גדולה, לטאטא את הביצים ואת כוס 1 הנותרים של חלב עד חלקה. לאט לשפוך את השמנת החמה, לטאטא כל הזמן, עד בשילוב. להחזיר את התערובת לסיר ולבשל על חום מתון, תוך ערבוב כל הזמן, עד שהוא מצפה את הגב של כף עץ, על 8 דקות. מסננים את הפודינג לקערה ומקררים עד שמצוננים.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
בקערה, לשלב את האפרסקים עם חומץ בלסמי, פלפל 1 כף סוכר ולתת לעמוד במשך 10 דקות; להוסיף יותר סוכר במידת הצורך. מחלקים את האפרסקים בין 8 קערות העליון עם סקופים של הג ' לאטו. כפית את הרוטב בלסמי על גבי ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ג ' לאטוג ' לאטו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון