גלידת וניל עם דבש
גלידת וניל עם דבש עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני הקינוח שלך. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -20 גרם חלבון , 143 גרם שומן ובסך הכל 1685 קלוריות . מתאים ל-2 מנות. תמורת $9.17 למנה , מתכון זה מכסה 24% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הקיץ יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 1 מעריצים. אם יש לך חלמונים, שמנת כבדה, חלב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, צמחונית לקטו אובו ותזונה ראשונית . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 46% , שהוא מוצק. מתכונים דומים: נקטרינות בגריל עם רוטב וניל-דבש וגלידה , גבינת עיזים, שעועית וניל, גלידת דבש ולבנדר , וגלידת וניל (בתוספת קינוח קפה וגלידת וניל) .
הוראות
מחממים את השמנת, החלב, הדבש ופולי הווניל והזרעים בסיר כבד על אש בינונית עד שהם חמים, נזהרים שהתערובת לא תתבשל ולהתכרבל.
טורפים קלות את החלמונים בקערה חסינת חום בינונית, ואז מטפטפים באיטיות 1 כוס מתערובת השמנת החמה לתוך החלמונים תוך כדי הקצפה.
יוצקים את תערובת החלמונים לסיר השמנת; מחממים, תוך כדי ערבוב מתמיד, עד שהקרם מסמיך מעט ומצפה את גב כף עץ, שוב נזהרים לא לתת לו לרתוח ולהתכרבל.
יוצקים דרך מסננת דקה כדי להסיר את פולי הווניל וכל חתיכות חלמון ביצה מבושל. מערבבים פנימה את תמצית הווניל. מכסים את הרפרפת בניילון נצמד ומניחים במקרר עד שהוא מתקרר, כ-6 שעות. אתה יכול להאיץ את התהליך הזה בצורה דרמטית על ידי הטבלה חלקית של קערת הרפרפת בקערה גדולה יותר של מי קרח ליצירת אמבט קרח וערבוב את הקרם מדי פעם עד שהוא קר. ככל שהקרם קר יותר, כך המכונה תוכל להקפיא אותו מהר יותר לגלידה.
פעל לפי ההוראות במכונת הגלידה שלך כדי להקפיא. לאחר שהתערובת קפואה, הכניסו אותה לכלים ותנו לה "להבשיל" לפחות שעתיים במקפיא.