קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

גלידת חלמונה מוקרמת

גלידת חלמונה מוקרמת
גלידת ליקר מוקרם עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 1062 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 83 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם חלמונים ביצה, שעועית וניל, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. נסו גלידת לימון שמנת, גלידת חלמונה מוקרמת, ו קאפקייקס עם ליקר ביצים עם ציפוי גבינת שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
לבשל חלב בסיר כבד על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, רק עד בועות להופיע; להסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
הוסף שעועית וניל; לכסות ולתת לעמוד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ונילשעועית וניל
3
הסר שעועית וניל מחלב; באמצעות קצה סכין חדה קטנה, לגרד זרעי שעועית וניל לחלב. להשליך תרמיל וניל שעועית.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ונילשעועית וניל
זרעיםזרעים
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
4
לטאטא יחד חלמונים ביצה הבא 4 מרכיבים בקערה גדולה עד מעובה. בהדרגה להקציף חלב וניל חם לתוך תערובת חלמון; לחזור סיר.
מרכיבים שתצטרך
חלב ונילחלב וניל
חלמון ביצהחלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
קערהקערה
5
לבשל על אש נמוכה, לטאטא כל הזמן, 20 דקות או עד מדחום רושם 160 ו מעילים פודינג כף.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מדחום מטבחמדחום מטבח
6
הסר מהחום; יוצקים דרך מסננת רשת תיל לתוך קערה. קריר בטמפרטורת החדר כ -30 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים שמנת מתוקה וליקר ביצים; מכסים ומקררים 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקהשמנת מתוקה
ליקר ביציםליקר ביצים
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
קערהקערה
7
יוצקים תערובת פודינג לתוך מיכל מקפיא של 1 גלון יד פנה או מקפיא חשמלי. להקפיא על פי הוראות היצרן. לארוז מקפיא עם קרח נוסף ומלח סלע; בואו לעמוד 1 שעה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מלח סלעיםמלח סלעים
פודינגפודינג
קרחקרח