גלידת לימון ורבנה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל גלידה לימון ורבן. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 68 קלוריות. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 45 . זה מושלם עבור קיץ. אם יש לך חלב, עלי ורבנה לימון, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לימון Verbenan מאפינס שמן זית ... עם סירופ ורבנה לימון, גלידת לימון ורבן, ו גלידת תות-לימון ורבן (מתכונים דומים).
הוראות
קרם חום וחלב יחד ב 4 qt. חשיש. כאשר רותחים נוזלי, להסיר מהחום, להוסיף עלים ורבנה, לכסות. תלול על 2 שעות לפתח טעמים.
מסננים נוזל ולחזור לסיר; להשליך עלים.
חום נוזלי מעל חום גבוה עד שהוא מגיע לרתיחה.
להקציף יחד חלמונים וסוכר בדיוק כמו נוזל מגיע לרתיחה. עבודה 1/2 תוספת כוס, להוסיף נוזל חם חלמון ותערובת סוכר עד תערובת חמה ועקביות של חלב.
יוצקים פודינג לתוך סיר ומבשלים על אש גבוהה, ערבוב כל הזמן, עד מעובה מעט, על 5 דקות. אל תתנו לרתיחה.
מסננים פודינג לקערה ומתקננים בקערה אחרת מלאה במי קרח כדי להתקרר, ערבוב מדי פעם, עד קר למגע.
חביצה פודינג במכונת גלידה על פי הוראות היצרנים. להקפיא במיכל אטום עד המשרד, על 4 שעות.