קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות2
ציון בריאות12
מגזין

גלידת מייפל-בייקון קראנץ

גלידת מייפל-בייקון קראנץ
, המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 17 גרם חלבון 118 גרם של שומן, וסך הכל 2089 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. 34 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חלמונים, שמנת, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור קיץ. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. נסו גלידת מייפל בייקון קראנץ, עוגת גלידה תוצרת בית, ו פשטידת הדלעת של בובי פליי עם מחנק קינמון וקצפת בורבון מייפל (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטאטא את חלמוני ביצה, סוכר ומלח בקערה עד צהוב חיוור.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
2
מעבירים לסיר ומקציפים בחלב. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב, עד כמעט מבעבע (התערובת צריכה להיות עבה מספיק כדי מעיל כף). מערבבים בסירופ מייפל.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפלסירופ מייפל
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
3
מעבירים לקערה ומקררים עד קור, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
הפוך את הבייקון שביר: חמאה תבנית אפייה מעוטרת. מבשלים את הבייקון במחבת בינונית על חום בינוני עד פריך, על 5 דקות לכל צד; להעביר מגבות נייר לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מגבות ניירמגבות נייר
מחבתמחבת
5
תן לבייקון להתקרר, ואז דק מאוד לקצוץ.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
6
מבשלים את הסוכר בסיר על חום בינוני גבוה, תוך ערבוב כל הזמן, עד שהוא נמס והופך זהוב, על 4 דקות. (אם גושים טופס, להסיר מן החום ולהמשיך ערבוב עד נמס.) המשך לבשל, ערבוב, עד ענבר אור, על 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
7
הסר מהחום ומערבבים מיד את החמאה. בזהירות לערבב את סודה לשתיה, ואז את הבייקון ואת אבקת צ ' ילה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת צ ' יליאבקת צ ' ילי
סודה לשתייהסודה לשתייה
חמאהחמאה
בייקוןבייקון
8
יוצקים על תבנית אפייה מוכן ולתת מגניב עד להגדיר, על 15 דקות. לפרוץ לחתיכות בגודל ביס, ואז לרסק כשליש של שביר לרסיסים עם פטיש בשר או מחבת כבדה. שמור את הנותרים שביר במיכל עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מרכך בשרמרכך בשר
מחבתמחבת
9
מערבבים את השמנת לתוך רפרפת הצוננת. חבוץ במכונת גלידה. מערבבים את רסיסי בייקון פריכים.
מרכיבים שתצטרך
גלידהגלידה
פודינגפודינג
בייקוןבייקון
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
10
להעביר מיכל אטום להקפיא עד המשרד, לפחות 2 שעות.
11
צילום אנטוניס אכילאוס