קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

גלידת פרליין שיבולת שועל עם רוטב ברי חם

גלידת פרליין שיבולת שועל עם רוטב ברי חם
צריך קינוח ללא גלוטן וצמחוני? גלידת פרלין שיבולת שועל עם רוטב ברי חם יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 428 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם אוכמניות או, חלמונים ביצה, ג'ין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: גלידה Parfaits עם רוטב ברי חם, ציפוי ברי חם עבור גלידה, ו חמש דקות עוגת גלידה Vanillan עם קומפוט ברי חם.

הוראות

1
מחממים תנור ל 191°. קו מעוטר גיליון אפייה עם לסכל.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מורחים שיבולת שועל על גיליון מוכן.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
3
אופים שיבולת שועל עד אור זהוב, ערבוב מדי פעם, כ 7 דקות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מערבבים סוכר ו 1/3 כוס מים בסיר בינוני כבד. מערבבים מעל חום בינוני עד הסוכר מתמוסס. להגדיל את החום ומרתיחים מבלי לערבב עד צבע ענבר עמוק, מדי פעם צחצוח למטה הצדדים של מחבת עם מברשת מאפה רטוב מחבת מתערבלת, כ 7 דקות. מיד לערבב שיבולת שועל.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
יוצקים פרלין החוצה על אותו תבנית אפייה. מגניב לגמרי.
מרכיבים שתצטרך
פרליניםפרלינים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
6
לשבור פרלין לחתיכות גדולות.
מרכיבים שתצטרך
פרליניםפרלינים
7
העברה לשקית פלסטיק resealable כבדה. באמצעות פטיש, קילו לחתיכות קטנות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. לאחסן אטום בטמפרטורת החדר.)
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
1
מערבבים חלב, שמנת, סוכר וחלמון ביצה בסיר גדול כבד; להקציף כדי להתמזג. מערבבים כל הזמן על חום בינוני עד פודינג מתעבה מספיק כדי מעיל כף דק, על 9 דקות (לא להרתיח).
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
2
יוצקים לתוך קערה בינונית. מקררים פודינג עד קר, לפחות 2 שעות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. לכסות ולשמור בקירור.)
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מערבבים 1 פרלין כוס לתוך פודינג (כיסוי ושמורה הנותרים פרלין לקישוט). הקפאת פודינג במכונת גלידה על פי הוראות היצרן.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
פרליניםפרלינים
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
4
העברה למכולה, כיסוי, להקפיא. (ניתן להכין 2 ימים קדימה. שמור קפוא.)
1
שלב את כל החומרים בסיר גדול כבד. מערבבים מעל חום בינוני-גבוה עד התערובת מגיעה לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך. מבשלים עד פירות יער רכים רוטב מתעבה מעט, על 5 דקות. באמצעות גב של מזלג, רסק גס על 3/4 של פירות יער. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. צמרמורת חשפה עד קור, ואז לכסות ולשמור מקורר. לחמם רוטב לפני ההגשה.)
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
לגרוף גלידה לגביעים. הרוטב החם נגמר.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
3
מפזרים פרלין שמורות ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פרליניםפרלינים
1
בעת ביצוע קרמל, חשוב לצחצח את הצדדים של המחבת עם מברשת מאפה רטובה כדי לעקור גבישי סוכר שלא התגלגלו, אשר יכול להרוס את סירופ קרמל.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי