גלידת שוקולד חלקה ורגועה של Bi-Rite
גלידת שוקולד חלקה ורגועה של Bi-Rite עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 2 . מנה אחת מכילה 1184 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 90 גרם שומן. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם תמצית vanillan, סוכר, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו גלידת חלב החמאה של בי-רייט, גלידה בלסמית תות שדה של Bi-Rite Creamery, ו גלידה Caran Orange Creamery של Bi-Rite Creamery (מתכונים דומים).
הוראות
עבור הבסיס: בקערה בינונית חסינת חום, לטאטא את החלמונים רק כדי לשבור אותם, ואז לטאטא במחצית הסוכר (6 כפות). תניח בצד.
במחבת נירוסטה כבדה, לשלב את אבקת הקקאו עם הסוכר הנותר (6 כפות).
לטאטא בערך 1/4 כוס חלב כדי להפוך את הדבק, הוספת קצת יותר של החלב לפי הצורך כדי להפוך אותו חלק ואחיד. (אם אתה מוסיף את החלב בבת אחת, זה יהיה גבשושי.)
מקציפים את החלב הנותר, את השמנת ואת המלח ומניחים את המחבת על חום בינוני-גבוה. כאשר התערובת מתקרבת רתיחה חשופה, להפחית את החום בינוני.
בזהירות לגרוף על 1/2 כוס של תערובת שמנת חמה, לטאטא את הביצים כל הזמן, להוסיף את הקרם לקערה עם חלמונים. חזור, הוספת עוד 1/2 כוס של קרם חם לקערה עם החלמונים. חוזרים למחבת השמנת על הכיריים, משתמשים במרית חסינת חום כדי לבחוש את הקרם כפי שאתה לאט לשפוך את תערובת ביצה וקרם מהקערה בחזרה למחבת.
המשך לבשל את התערובת בזהירות על חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד התערובת מעובה, מעילים את החלק האחורי של מרית, ומשאיר סימן ברור כאשר אתה מפעיל את האצבע על זה, 1 עד 2 דקות יותר.
מסננים את הבסיס דרך מסננת בסדר רשת לתוך מיכל נקי. הגדר את המיכל לתוך אמבט קרח, לשטוף את המרית שלך, ולהשתמש בו כדי לעורר את הבסיס מדי פעם עד שהוא מגניב. לאחר מכן מכסים בניילון נצמד ומקררים את הבסיס למשך 2 שעות או לילה לפחות.
מוסיפים את הוניל לבסיס ומערבבים עד מעורבב. להקפיא במכונת הגלידה שלך על פי הוראות היצרן. בזמן שהגלידה מתהפכת, שים את המיכל בו תשתמש כדי לאחסן את הגלידה במקפיא. ליהנות מיד או, עבור גלידה מוצק יותר, להקפיא לפחות ארבע שעות.