גלידת שוקולד לבן ופטל
גלידת שוקולד לבן ופטל עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 338 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -23 גרם שומן . מתאים ל-12 מנות. תמורת $1.43 למנה , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו חלמונים, שוקולד צ'יפס, פטל ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-50 יאמרו שהוא הגיע למקום. זה מושלם לקיץ . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו-30 דקות . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך מדהים של 32% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם איך להכין גלידה בלי מכונת גלידה , גלידת שוקולד לבן-חמוציות וכוסות ברי פטל שוקולד לבן .
הוראות
מחממים חלב, סוכר, גרגרי וניל וזרעים ומלח בסיר על אש בינונית עד שהם חמימים, כ-5 דקות.
להקציף חלמונים וכ-1 כוס תערובת חלב חמה בקערה; מערבבים את תערובת הביצים לסיר. ממשיכים לבשל ומערבבים עד שהקרם מסמיך מספיק כדי לצפות את גב הכף, 5 עד 7 דקות.
הסר את פולי הווניל. מערבבים שוקולד צ'יפס לבן לתוך רפרפת עד להמסה.
יוצקים רפרפרת לקערה גדולה ומערבבים פנימה שמנת כבדה ותמצית וניל. מכסים ומקררים עד לצינון.
יוצקים את התערובת המצוננת לתוך מכונת גלידה ומקפיאים לפי הוראות היצרן עד שהיא מגיעה לעקביות "רך להגשה".
מחממים פטל בסיר על אש בינונית עד שהפטל מתחיל להתפרק, 7 עד 10 דקות. לחץ פטל דרך מסננת מעל קערה כדי להסיר את הגרעינים; להשליך זרעים.
מערבבים בעדינות פטל לתוך הגלידה הרכה ויוצרים סרטים של פטל.
מעבירים את הגלידה למיכל פלסטיק בעל מכסה של 1 או שניים; מכסים את המשטח בניילון ואטמים. לקבלת התוצאות הטובות ביותר, הגלידה צריכה להבשיל במקפיא למשך שעתיים לפחות או למשך הלילה.