קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות11
מגזין

גלידת שוקולד מלט

גלידת שוקולד מלט
גלידת שוקולד מלט עשויה להיות רק הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1063 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 64 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. זה מושלם עבור קיץ. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך שמנת מתוקה, חלב, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו גלידת שוקולד מלט, גלידת שוקולד מלט, ו גלידת שוקולד מלט (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את השמנת, 1/2 כוס חלב, אבקת חלב malted, סוכר, אבקת קקאו, סירופ תירס, ומלח בסיר.
מרכיבים שתצטרך
קצפת, דובדבני מרשינו וכדורי חלב מאלט מרוסקיםקצפת, דובדבני מרשינו וכדורי חלב מאלט מרוסקים
נייר אורזנייר אורז
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
להקציף היטב כדי לפזר את אבקת מאלט וקקאו.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
מאלטמאלט
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד התערובת מתחילה קיטור; לצפות בו בזהירות ולוודא שהוא לא מגיע לרתיחה.
4
בעוד התערובת מתחממת, לשלב את החלב שנותר, אבקת חלב, קורנפלור, ותמצית וניל בקערה קטנה, ומערבבים עד חלקה ושתי האבקות התמוססו.
מרכיבים שתצטרך
נתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll Houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll House
אבקת חלבאבקת חלב
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מוסיפים את תערובת קורנפלור למחבת, ומביאים לרתיחה על אש נמוכה, תוך ערבוב מתמיד.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
לטאטא את התערובת עד חלקה ומבשלים על אש נמוכה מאוד, ערבוב כל הזמן, במשך 2 דקות, או עד מעובה. אם התערובת גבשושי, מסננים אותו דרך מסננת.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
7
להעביר את הנוזל החם למכולה אחסון, ולחץ על גיליון של פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח של התערובת כדי למנוע עור להיווצר. מקררים את התערובת שנחשפה עד שהיא מקוררת לחלוטין (מתחת 4°).
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
8
להקפיא את התערובת במכונת גלידה על פי הוראות היצרן.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
9
מעבירים את הגלידה הרכה לקערת ערבוב מקוררת ומקפלים את כדורי החלב הקצוצים.
מרכיבים שתצטרך
כדורי חלב מלטכדורי חלב מלט
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
10
מגישים מיד גלידה רכה, או להעביר את התערובת מיכל אחסון אטום להקפיא עד קשה. אפשר את הגלידה לשבת בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות לפני ההגשה אם קפוא מוצק.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
11
Reprinted with permission from Scoop: 125 Specialty Ice Creameries from the Nation ' s Best Creameries by Ellen Brown, © 2011 Running Press
מרכיבים שתצטרך
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated